SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 25-02-2024 16:37

SEYDİKEMERSPOR ŞAHLANDI !

SEYDİKEMERSPOR ŞAHLANDI !


SEYDİKEMERSPOR, DOLU DİZGİN YOLUNA DEVAM EDİYOR
Play-Off’ta ikinci hafta maçına kendi evinde çıkan Seydikemerspor, Dr. Alp Milasspor’u 3-0 yendi.
Play-Off’un ikinci hafta karşılaşmasında bordo mavili takım Seydikemerspor, kendi evinde Dr. Alp Milasspor ile karşılaştı. Mehmet Günay Stadında gerçekleşen maçı Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulüp Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, Belediye Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi Adayları ile taraftarlar izledi. 
Maçın ilk yarısında Ali Can Çelik’in attığı golle 1-0 öne geçen Seydikemerspor, ilk yarı sonuna kadar üstünlüğünü korudu. Maçın ikinci yarısında Seydikemerspor, rakibine nefes aldırmadı. Bordo Mavili takımın ikinci golünü Fahri Ertuğrul Aydemir, üçüncü golünü de Sergen Turbalıoğlu attı. Maç Seydikemerspor’un 3-0’lık galibiyeti ile sona erdi.
BAŞKAN AKDENİZLİ: “SEYDİKEMERSPOR, YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR”
Maçın ardından oyuncu ve teknik kadroyu tebrik eden Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulüp Başkanı B. Önder Akdenizli; “Play Off’un ilk karşılaması geçtiğimiz hafta olmuştu ve ilk hafta da Seydikemerspor yüzümüzü güldürmüştü. Bu hafta attığı 3 golle büyük bir başarı kazanan Seydikemerspor, yüzümüzü güldürmeye devam ediyor. Bu maçta aldığımız 3 puan bizim için çok önemli. Oyuncularımızı ve Teknik Ekibi yürekten kutluyorum. Şehrimizin tek futbol takımı olan Seydikemerspor’umuza canı gönülden inanıyorum. Hedefimiz Bölgesel Amatör Ligi. İnşallah önümüzdeki maçlarda da üstünlüğümüzü koruyacak ve Seydikemer’in takımını BAL Ligi’nde göreceğiz. Tüm sporcularımıza önümüzdeki karşılaşmalarda başarılar diliyorum” dedi.

AdminAdmin