SİYASET
Giriş Tarihi : 31-12-2023 11:25

Sayın Kadem Mete den Yeni Yıl Mesajı

Sayın Kadem Mete den Yeni Yıl Mesajı

Muğla Milletvekili Kadem Mete yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında 2023 yılında yaşananlara da değinen AK Parti Muğla milletvekili Kadem Mete yeni yılın tüm dünyanın özlemini çektiği barış yılı olmasını temenni ediyorum dedi. Milletvekili Mete yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi. 

“Yüreğimizin yangını hala devam ediyor”

Kıymetli hemşerilerim. Bazı anlar vardır ki sadece insanın değil tüm insanlığın hafızasından silinmez. 2023 yılı 6 Şubat tarihinde öyle bir acı yaşadık ki yüreklerimizin yangını hala sönmedi. Yüzyılın afeti diye ifade edilen deprem felaketinde binlerce insanımızı kaybetmenin derin kederini yaşadık. Bugün vesilesi ile hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza bir kez daha rahmet diliyorum.

Diğer taraftan başta Filistin olmak üzere dünyanın neresinde olursa olsun savaşın korkunç karanlığı içinde kalan tüm mazlumlar için de kötü günlerin geride kalmasını temenni ediyorum. 

 “Milletçe zorlukların üstesinden geldik”

Değerli Hemşehirlerim. 2023 yılı bizlere bir kez daha gösterdi ki binlerce yıllık devlet geleneğimiz, bir birine kopmaz bağlarla bağlı aziz milletimiz her zaman olduğu gibi yine birlik ve beraberlik içerisinde türlü zorlukların üstesinden gelmeyi başarmıştır.  

“Yeni yıldan umutluyuz”

Şimdi yeni bir yıla giriyoruz. Mutluyuz, umutluyuz. Yarınlarımızı daha güzel inşaa etmek üzere daha büyük bir gayretle çalışacağız. Geride bıraktığımız yılda yapılan genel seçimlerden bir kez daha zaferle çıkan AK Partimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizin imarı için çalışacaktır. Bizler de hiç şüphe yok ki bu bereketli toprakları, eşsiz doğası ve sımsıcak insanları ile gönlümüzde müstesna yeri olan Muğla’mız için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. İlimize kazandırdığımız her bir yatırımın yeni yılda, yeni yatırımlarla taçlanması için mücadele edeceğiz.  

Milletvekili Mete :Yeni yılda Büyükşehiri AK Parti ile tanıştıracağız

2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde AK Parti Belediyeciliği ile henüz tanışmamış ilçelerimizi ve büyükşehrimizi AK Parti ile tanıştıracağız. Tek gayemiz Muğla’mızın hak ettiği hizmeti yerel yönetim anlamında da almasıdır.

Bu duygu ve temennilerle temsil etmekten her zaman gurur duyduğum Muğlalı hemşerilerim başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik ediyorum. Vatan savunmasında hayatını kaybeden canımızın parçası aziz şehitlerimizi de saygıyla rahmetle anıyorum. Savaşların, felaketlerin, hastalıkların olmadığı, barış huzur ve refahın hakim olduğu bir yıl olması duasıyla tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 

AdminAdmin