FUTBOL
Giriş Tarihi : 12-12-2023 13:46

FETHİYESPOR – ARNAVUTKÖY MAÇINI DEĞERLENDİRDİLER

FETHİYESPOR – ARNAVUTKÖY MAÇINI DEĞERLENDİRDİLER

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 4 hafta sonra evinde Arnavutköy Belediyespor’u yenerek, 3 puan aldı.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 4 hafta sonra evinde Arnavutköy Belediyespor’u yenerek, 3 puan aldı. Maçın ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, Arnavutköy Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Balan, Fethiyespor Basın Sözcüsü Selahattin Aydemir ve Fethiyesporlu oyuncu Selçuk Alibaz açıklamalarda bulundu. 
Fethiyespor, evinde Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyespor’u ağırladı. Fethiyespor, 9. Dakikada Nurettin, 26. dakikada ise Selim’in attığı gollerle karşılaşmayı 2-0 kazanarak puanını 22’ye yükseltti. Maçın ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, Arnavutköy Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Balan, Fethiyespor Basın Sözcüsü Selahattin Aydemir ve Fethiyesporlu oyuncu Selçuk Alibaz açıklamalarda bulundu. 
“Bu Skor, İnşallah Serinin Başlangıcı Olur”
Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, “Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Mücadele edip, coşkulu oynadığımız takdirde kazanacağımızı biliyorduk. 4 haftadır galibiyet alamıyorduk. Bu durumu bugün kırmamız iyi oldu. İyi mücadele edince galip geldik. Emeğimizin karşılığını aldık. İlk yarı güzel bir oyun vardı. İkinci yarı içi aynı şeyleri söyleyemeyeceğim… Hakemin tavırlarını herkes gördü. Kontra ataklarla pozisyon bulmaya çalıştık. İsteklerinden dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu skor, inşallah serinin başlangıcı olur. 4 gün sonra önemli bir maçımız daha var. İyi hazırlanıp galibiyet almak istiyoruz. Selçuk Alibaz’ın yokluğu, Sezer’in ve İlyas’ın sakatlığını hissettik. Yerlerine oynayan arkadaşlar ise güzel mücadele etti. Rıdvan da bu hafta bizle birlikte olacak. Şahan ise cezalı durumda olacak. 4 haftalık kötü gidişatın sebebi ise çok sayıda sakat ve cezalı oyuncumuzun bulunuyor olması. Bu galibiyetle 2 sıra atlayarak ligde 9. sıraya yükseldik. Play off için 4 puanımız var. Biran önce play off hattına girmemiz lazım. İlk yarı için son 2 hafta kaldı. Bu haftalarda da galip gelmek istiyoruz” dedi. 
“Futbolcuya Biber Gazı Sıkılmaz”
Maç sırasında yaşanan olaylara değinen Gülleri, “Maçta yaşanan olay rakibe direnç verdi. Biber gazı futbolcuya sıkılmaz. Yedek kulübesine biber gazı sıkılmasını ilk kez gördüm. Bu olaylar rakibe direnç verdi fakat biz o direnci kırmayı bildik” ifadelerini kullandı. 
“Hakem Değişik Bir Maç Yönetti”
Arnavutköy Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Balan ise, “Kazanmak için sahaya çıkmıştık. Gerilim ve tartışmaların olduğu bir maçtı. Daha iyi olmamız lazımdı. İyi bir oyun ortaya koymamız lazımdı. Saha da biraz ağırdı ama çamurda da oynamamız gerekirdi. Hakemle ilgili çeşitli olaylar oldu. Bugün kaybettik. Söyleyecek çok bir şey yok. Kazansak ikinci yarı için güzel olacaktı. Hakem değişik bir maç yönetti. Bizlerde kötü olaylar yaşıyoruz ama bu liglerde hakemle ilgili bir şey değiştiremiyoruz. Söyleyecek bir şey yok” diye konuştu. 
"Hedefimizi Daha Yukarılarda Göreceğiz"
Fethiyespor Basın Sözcüsü Selahattin Aydemir, “Eksiğimiz vardı. Sahada Rıdvan cezalı, sol bekimiz sakat, ortada Selçuk sakat oynadı, Berkay da öyle. Ona rağmen iyi bir galibiyet. Tatsız olaylar oldu üzgünüz tabi ki. Ama net bir galibiyet oldu. Olayların bizle hiç alakası yoktu.  Olayları yedek kulübesindeki yardımcı antrenör başlattı ordan devam etti. Güzel bir galibiyet oldu. İnşallah ara transfer dönemine kadar kalan maçlarımızı kazanırsak, hedefimizi daha yukarılarda göreceğiz” ifadelerini kullandı. 
“Futbol Açısından Daha da Üstüne Koymamız Gerekiyor”
Fethiyesporlu oyuncu Selçuk Alibaz, “Dizimde sorun var. Ağrıyor ama bir şekilde idare ediyorum. İlk yarıyı bir şekilde idare etmeye çalışıyorum. İlk yarı bittikten sonra inşallah toparlayacağım. Maça gelince de, önemli bir maçtı. Bizim açımızdan çok önemli bir maçtı. Bu maçtan sonra evde oynadığımız bir maçta Arnavutluyu yenmek istedik. Bu gün iyi mücadele ettik. Futbol anlamında belki yine üst düzey bir futbol oynamadık gerçekçi olmak lazım. Ama mücadelemiz yerindeydi. Bazen futbolda mücadeleyle kazanmak gerekiyor. Futbol açısından daha da üstüne koymamız gerekiyor. Böyle bir gerçekte var. Ama 3 puan aldığımız için mutluyuz” dedi.

AdminAdmin