MİLAS
Giriş Tarihi : 04-08-2023 00:40

Milas Halk Eğitim Müdürlüğü'nde Görev Teslim

Milas Halk Eğitimi Müdürü olarak ataması yapılan Ali Pilavcı, 8 yıldır Milas Halk Eğitimi Müdürlüğü görevinde bulunan Tunahan Bayram tarafından çiçekle karşılandı. Yeni görevine başlayan Pilavcı, nazik karşılama için teşekkür etti.

Milas Halk Eğitim Müdürlüğü'nde Görev Teslim

Son atamalarla birlikte Milas genelinde 10'u aşkın okulda müdür değişikliği yaşandı. Milas Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Halk Eğitimi Merkezi'nde de görev değişikliği oldu. Atamaya göre; 8 yıldır Milas Halk Eğitimi Müdürü olarak görev yapan Tunahan Bayram, atamayla Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu'na müdür oldu.

Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Ali Pilavcı da Milas Halk Eğitimi Müdürlüğü görevine atandı.

Bugün göreve başlayan Müdür Pilavcı, kurumdaki ilk gününde Müdür Bayram tarafından çiçekle karşılandı. Nazik karşılama ve devir teslim için teşekkür eden Pilavcı, Milas Cumhuriyet ilk ve ortaokuluna ataması yapılan Tunahan Bayram'a yeni görev yerinde başarılar diledi.

Milas Halk Eğitimi Merkezi ve faaliyetler hakkında Pilavcı'yı bilgilendiren Bayram, Pilavcı'ya yeni görevinde başarılar diledi.

Tunahan Bayram yaptığı açıklamada; ‘’ 2014 yılından beri Onurla sürdürdüğüm Milas Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünden Bakanlığımızın 8 yılını dolduran eğitim yöneticilerine uyguladigi zorunlu yer değiştirme kararı gereği görevimden  ayrılarak İlçemiz Cumhuriyet ilk ve Ortaokulu Müdürlüğüne atanmış bulunmaktayım.

Görev yaptığım süre zarfında işbirliği içinde görev yaptığım İlçe Kaymakamlaımıza İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürlerime,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personellerimize, Egitim Yöneticisi tüm meslektaşlarıma, kurumumuzdaki mesai arkadaşlarımıza, öğretmenlerimize, usta ogreticilerimize, yardımcı hizmet personellerimize, resmi kurum amirlerimize,Siyasetçillerimize, Muhtarlarımıza, Meslek odalarmıza ve STK temsilcilerimize en önemlisi Hayat boyu Öğrenmeden kurslara katılarak faydalanan kursiyerlerimize teşekkür ediyorum.

Bu süreçte  istemeden ya da farketmeden yaptığımız bir kusurumuz olmuş ise hepinizden  haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Gönül rahatlğıyla bayrağı Ali Pilavcı müdürümüze devrettim; kendilerine başarılar diliyorum.’’ dedi.

​​​​​​​

AdminAdmin