MENTEŞE
Giriş Tarihi : 21-07-2023 20:55

Menteşe Belediyesi Yaz Kurslarına Yoğun İlgi

Menteşe Belediyesi Yaz Kurslarına Yoğun İlgi

Menteşe Belediyesi Yaz Kurslarına Yoğun İlgi

  Menteşe Belediye’si tarafından her yıl 5-16 yaş aralığındaki çocuklara yönelik ücretsiz yaz kurslarına katılım artarak devam ediyor. Menteşe Belediyesi tarafından alanında uzman eğitmenler tarafından ücretsiz olarak verilen yaz kurslarına çocuklar yoğun ilgi gösteriyor. 

 


  34 farklı alanda açılan kurslara katılan çocukların, yeteneklerini keşfederek sosyalleştiklerini ve yaz aylarını verimli şekilde geçirdiklerini kaydeden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kurslara katılan çocukların eğitmenler tarafından ilgi alanlarına göre yönlendirildiklerini söyledi. 
Başkan Gümüş, “Kurslarımıza katılan çocuklarımız burada sadece eğitim almıyor, yeni arkadaşlıklar kurarak sosyalleşiyor ve keyifli vakit geçiriyorlar. Uzman eğitmenlerimiz her çocuğumuzla özel olarak ilgileniyorlar. Yaz ve kış dönemi olarak açtığımız kurslara katılım her geçen yıl artarak devam etmesi bizleri çok mutlu ediyor. Vatandaşlarımıza göstermiş oldukları yoğun ilgi için teşekkür ediyorum. Geleceğimiz olan çocuklarımızı spordan, sanattan ve kültürel değerlerimizden uzak olarak yetiştiremeyiz. Bu nedenle Menteşe Belediyesi olarak çocuklarımıza yönelik projelere imza atmaya, farklı alanlarda kurslar vermeye devam edeceğiz” diye konuştu. Başkan Gümüş, ücretsiz kurslara toplam 2 bin 400 başvurunun yapıldığı sözlerine ekledi. 

 


  Menteşe Belediye’si tarafından yaratıcı drama, temel tiyatro, dans, karate, jimnastik, satranç, çocuk yogası, masa tenisi, kort tenisi, futbol, kız çocuk futbolu, bisiklet eğitimi, voleybol, ahşap boyama, animasyon, bağlama, çocuk korosu, ebru, gitar, güzel yazı, halk oyunları, hızlı okuma, karikatür, keman, kilim dokuma, makrome örgü, model uçak, ata mozaik, origami, resim, ritim atölyesi, seramik, takı tasarım ve yaratıcı yazarlık kursları veriliyor.

 

 

 

AdminAdmin