GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-01-2024 10:31

BODRUM YILIN İLK SABAHINDA KIYAMA DURDU

BODRUM YILIN İLK SABAHINDA KIYAMA DURDU

Bodrum halkı 2024 yılının ilk sabah namazında bir araya gelerek kıyama durdu.

Bodrum Müftülüğü tarafından yılın ilk sabahında Bitez Gülsevim Rüştü Kaynak Camii’nde düzenlenen sabah namazı buluşması Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı, Personel Şube Müdürü Ahmet Akbudak, Vaiz Orhan Özgözel, din görevlileri ve çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla gerçekleşti.

Sabah ezanı ile birlikte din görevlileri tarafından Fetih Suresi okunması ile başlayan sabah namazı programı, Gülsevim Rüştü Kaynak Camii İmam Hatibi Kadir Arslan’ın imametinde sabah namazının kalınması ve sonrasında yapılan tesbîhat ve okunan kasidelerle devam etti.

Yılın ilk sabah namazında camiyi tıklım tıklım dolduran cemaate teşekkür eden Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı “Bu tabloyu görünce elhamdülillah demek geliyor içimden. Hamdolsun bu memlekette güzel ve bereketli işler oluyor.” ifadelerini kullandı.

Yeni bir miladi yılın içerisine girdiklerini belirten Müftü Kapancı, 2024 yılının insanların zulme uğramadığı, dünyada barışın hakim olduğu, insanların hayırda ve iyilikte yarıştığı bir yıl olması niyazında bulundu.

Program, Vaiz Orhan Özgözel tarafından aziz şehitlerimiz ve zulme uğrayan Filistinli kardeşlerimiz için yapılan dualar eşliğinde son buldu.

Sabah namazı buluşmasına katılanlara program sonunda çorba ikramında bulunuldu.

AdminAdmin