MİLAS
Giriş Tarihi : 28-10-2023 18:36

MİTSO’da 100. Yıl Coşkusu Yaşandı

MİTSO’da 100. Yıl Coşkusu Yaşandı

MİTSO’da 100. Yıl Coşkusu Yaşandı

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Cumhuriyetimizin ve MİTSO’nun 100. kuruluş yıldönümünü kutladı.
Cumhuriyetle yaşıt olan Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Cumhuriyetimizin ve odanın kuruluş yıl dönümünü kutlamak için MİTSO’da kokteyl düzenledi. Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, daire amirleri, MİTSO yönetimi ve üyeleri, il genelinden ve ilçe protokolünden isimler, muhtarlar, gaziler, STK temsilcileri ile davetliler katıldı.


Başkan Özer, “İlelebet yaşa Cumhuriyet!” diyerek Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladı. Başkan Özer, Cumhuriyet kutlamasının ardından Cumhuriyetle yaşıt olan Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın kuruluş yıldönümünü kutladı.


Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer; “Odamızın kuruluş tarihi, resmi belgelerle de net bir şekilde ortada… Odamız, Cumhuriyetimiz gibi çok köktü bir maziye sahip. Bu gurur hepimizin.”ifadelerini kullandı.
Konuşmasına MİTSO ekibinin gösterdiği başarılardan, coğrafi işaret çalışmasından, Milas’a yeni okul kazandırma girişimlerinden, OSB’den ve diğer faaliyetlerden örnekler vererek devam eden Başkan Özer, MİTSO faaliyetlerini anlatarak konuşmasını tamamladı.
Renkli görüntülere sahne olan kutlama etkinliği, Cumhuriyet pastası kesimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile tamamlandı.

AdminAdmin