DEPREM BÖLGESİ
Giriş Tarihi : 06-02-2024 20:12

VEKİL MUAMMER AVCI DEPREM GÜÇLENDİRİLMESİ KAPSAMINDA Kİ ÜÇ OKULU YERİNDE İNCELEDİ

VEKİL MUAMMER AVCI DEPREM GÜÇLENDİRİLMESİ KAPSAMINDA Kİ ÜÇ OKULU YERİNDE İNCELEDİ

 

VEKİL AVCI : 32 MİLYON 575 BİN TÜRK LİRASI YATIRIM İLE ZONGULDAK’TA EĞİTİMİ GÜÇLENDİRDİK 

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Muammer AVCI, Zonguldak İl Eğitim Müdürü Osman Bozkan ve beraberlerinde ki heyet ile birlikte deprem güçlendirme projesi kapsamında güçlendirme ve yenileme işleri tamamlanan Işıkveren Ortaokulu ve Kilimli Madenciler Okulu ile fiziki inşaatı %80’e ulaşan Zonguldak Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nde yerinde incelemelerde bulundu. Vekil Avcı incelemelerin ardından  toplam yatırım bedelinin 32 Milyon 575 bin  Türk Lirası olan güçlendirme ve yenileme çalışmaları ile öğrencilerimizin daha sağlıklı binalarda eğitim- öğretim göreceklerini ifade etti. 

Vekil AVCI’ nın açıklamalarının tamamı şöyle;
Deprem güçlendirme projesi kapsamında, 14 Milyon 241 bin Türk Lirası yatırım bedeli ile güçlendirilen Kilimli Işıkveren Ortaokulu ve Kilimli Madenciler İlkokulu ile 18 Milyon 516 bin Türk Lirası yatırım bedeliyle fiziki gerçekleşme oranı %80’e ulaşan, Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin inşaatında, İl Milli Eğitim Müdürümüz Osman Bozkan ve Şube Müdürlerimiz ile birlikte yerinde incelemelerde bulunduk.

Toplam yatırım bedeli 32 Milyon 575 bin TL olan okullarımızın, ilimize hayırlı olmasını diliyorum.


EĞİTİME YATIRIM, GELECEĞE YATIRIM
Bizler AK Parti olarak eğitime yatırımı, geleceğe yatırım olarak görüyoruz. Bu minvalde Zonguldak’ımızda eğitim yatırımlarının artması için gayret sarf etmeye devam edeceğiz.

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum

AdminAdmin