MUĞLA
Giriş Tarihi : 28-02-2024 16:00

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi 2022-2026 dönemi 18’inci toplantısı yapıldı

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi 2022-2026 dönemi 18’inci toplantısı yapıldı

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclisi 2022-2026 dönemi 18’inci toplantısı, Meclis Başkanı H. Koray Özcan’ın divan başkanlığında, 27 Şubat Salı günü, Meclis Üyeleri, Meslek Komite Başkanları ve Disiplin Kurulu Başkanının katılımıyla, MUTSO meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Gündeme ilişkin maddelerin görüşülerek karara bağlanmasının ardından, Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, yönetim kurulunun aylık faaliyetlerine ilişkin meclisi bilgilendirdi.

Son olarak meclise konuk olan Muğla Borsa ve Odaları Akademik Danışmanı Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık, meclis üyeleri ve komite başkanlarına, MUTSO’nun ortağı olduğu Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki mali iş birliği kapsamında geliştirilen Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA-Instrument for Pre Accession)'nın "İstihdam, Eğitim, Sosyal Politikalar" bileşeni altında uygulanmakta olan Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler İçin İşgücü Piyasası Destek Programı (NEET PRO) kapsamında yürütülmekte olan Youth at Work in Menteşe (Menteşe'de Gençler İşte) projesi hakkında bilgilendirmede bulundu.

AdminAdmin