MİLAS
Giriş Tarihi : 15-01-2023 13:28

Engelli vatandaşlar işitme cihazlarını  %35 indirimli alacak

Türkiye Sakatlar Derneği Milas Şubesi, üyelerinin faydalanması amacıyla medikal ürünlerinde sağlanan ürünlerin ardından şimdi de işitme engellilerinin yararlanması amacıyla %35’lik bir indirim avantajı daha sağladı.

Engelli vatandaşlar işitme cihazlarını  %35 indirimli alacak

TSD Milas Şube Başkanı Hüsnü Tevşi ile Yakamoz İşitme Cihazları adlı işletmenin sahibi Sinem Dağtekin Çibaş arasında imzalanan protokol ile dernek üyesi engelli yurttaşlarımız, ihtiyaç duyulan ürünleri %35 daha ucuz alacaklar.

Şubeleşmeye dönüşmekle faaliyet kapsamının daha da arttığına dikkat çeken Şube Başkanı Tevşi; “Her geçen gün büyük bir aile olmanın sorumluluğuyla üyelerimize her alanda yardımcı olmak, sorunlarına çözüm üretmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Engellilerimizin sahip oldukları hakları kendilerine kazandırmak, bu toplumun bir parçası olduklarını ve anayasamızda da belirtildiği gibi her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyla eşit haklarına sahip olduklarını anlamaları ve kabul etmeleri gerektiğini hatırlatmakla birlikte günlük yaşamlarını sürdürebilmeleri için ihtiyaç duydukları malzemelere indirimli bir şekilde ulaşmaları için de şube olarak uğraş veriyoruz'' dedi.

 

AdminAdmin