SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 10-09-2023 09:43

BAŞKAN AKDENİZLİ'DEN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

BAŞKAN AKDENİZLİ'DEN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

BAŞKAN AKDENİZLİ'DEN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyen Başkan Akdenizli; “Tüm eğitim camiasının yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun” dedi.

Seydikemer'de de 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 11 Eylül Pazartesi günü itibarıyla başlıyor. Yeni Eğitim Öğretim Yılının başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli şu ifadelere yer verdi:

“Yeni bir eğitim öğretim yılının daha başlamasının heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Daha iyi bir yarınlar oluşturmak, milli ve manevi duyguları geleceğimizin teminatı çocuklarımıza aşılamak, ülkemizi başarıya ulaştıracak en önemli kurum olan okullarımızda yeni eğitim öğretim döneminin ilk ders zili 11 Eylül Pazartesi günü çalacak.

BAŞKAN AKDENİZLİ: “CUMHURİYETİMİZİN 100’ÜNCÜ YILINDA BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”

Çocuklarımızı hayata hazırlayan ve eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunan eğitim yuvası olan okullarımızdaki başarılar son 20 yılda ciddi bir şekilde artış göstermiştir. Ülkemiz bilim, sanayi, kültür, spor ve sosyal alanlarda göstermiş olduğu başarılarla adından sıkça söz ettirmektedir. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk'ün gösterdiği hedefler doğrultusunda eğitim yuvalarımızın yeni başarılara imza atacaklarından hiç süphemiz yoktur. Güçlü Türkiye’nin ayak sesleri, eğitim, bilim yuvaları olan okullarımızda fedakar öğretmenlerimizin çalışmaları, öğrencilerimizin de üstün gayretiyle kuvvetlenecektir.

 Bizlerde belediye olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve eğitime her zaman gerekli desteği vermeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta büyük fedakârlıklarla çalışan öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim çalışanlarımızın, öğrencilerimizin ve kıymetli velilerimizin 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılını kutluyor, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum.”

AdminAdmin