SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 31-03-2023 18:44

BAŞKAN AKDENİZLİ DEPREMZEDELERLE İFTARDA BULUŞTU

BAŞKAN AKDENİZLİ DEPREMZEDELERLE İFTARDA BULUŞTU

 

SEYDİKEMER BELEDİYESİ DEPREMZEDELER İÇİN İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, deprem bölgesinden Seydikemer’e gelen depremzede aileler için iftar programı düzenledi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen deprem afetinin ardından Seydikemer’e gelen depremzede aileler, Ramazan ayında da unutulmadı. Afetin yaşandığı ilk andan itibaren deprem bölgelerinde yaraların bir an önce sarılması için çalışmalar yapan Seydikemer Belediyesi, depremzede ailelere umut olmaya devam ediyor.

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın manevi ikliminde ilçede yaşayan depremzede aileler için iftar programı düzenlendi. Seydikemer’in farklı mahallelerinde ikamet eden depremzede aileler Seydikemer Belediyesi’ne ait araçlarla iftar programının düzenlendiği Tufanlar Düğün Salonuna getirildi. Kur-an’ı Kerim tilaveti ile başlayan programda dualar edildi, ardından ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı.

Yoğun katılımın olduğu iftar Programına Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, belediye birim müdürleri ve depremzede aileler katıldı.

İftar programına katılan depremzede aileler ile yakından ilgilenen Kaymakam Büyüker veBaşkan B. Önder Akdenizli, masaları tek tek dolaşarak aileler ile sohbet etti. Lokma dağıtımının da yapıldığı iftar programında Başkan Akdenizli ayrıca çocuklara pamuk şekeri ikram etti.

BAŞKAN AKDENİZLİ: “ACINIZ ACIMIZ, ÜZÜNTÜNÜZ ÜZÜNTÜMÜZDÜR”

Depremzedeler için tüm kurumlarla birlikte ellerinden gelen bütün desteği sağladıklarını önümüzdeki süreçte de yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Akdenizli: “6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 11 ilimizde büyük yıkımlara neden olan yüzyılın deprem afetinde vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum.

Ateş düştüğü yeri yakar derler ama bu kez bizleride yaktı geçti. Acınız acımız, üzüntünüz üzüntümüzdür. Devlet Millet el ele vererek hem depremin hem de sel felaketinin üzerinden birlik ve beraberlik içinde kalkacağız.

 

BAŞKAN AKDENİZLİ: “SEYDİKEMER BELEDİYESİ VE HALKI OLARAK YANINIZDAYIZ”

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi ve halkımız ile beraber depremin ilk gününden itibaren depremin yaralarını sarmak için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Nasıl ki vücudumuzun bir yanı yara alınca tüm vücudumuz etkileniyor, deprem afetinden de tüm ülke olarak etkilendik. Birlik ve beraberlik içinde bu yarayı hepbirlikte tedavi etmek için canla başla çalışacağız.Seydikemer Belediyesi ve halkı olarak yanınızdayız. Allah ülkemizi, milletimizi her türlü afetlerden muhafaza eylesin. Bu zor günleri atlatmak dileğiyle, Mübarek Ramazan Ayı’nın İslam alemine ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” Diye konuştu.

KAYMAKAM BÜYÜKER: “HEPİNİZ BAŞIMIZIN TACISINIZ”

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker; “Seydikemer halkı olarak hep birlikte sizlerin yaralarını sarabilmek için el ele, kol kola, tüm imkanlarımızı seferber etmeye başladık. Hepiniz başımızın tacısınız. Hem Seydikemer Kaymakamlığı personellerimiz hem de Seydikemer Belediyesi Personelleri olarak ihtiyaçlarınız doğrultusunda kol kanat germeye çalışıyoruz. Yaralarımız çok büyük. Hepinizin ayrı ayrı acıları var. İnanın biz de sizlerle birlikte yandık. Allah inşallah bir daha böyle afetler, böyle acılar ülkemizin hiçbir yerinde, dünyada yaşanmaz” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin