SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 07-02-2024 16:01   Güncelleme : 07-02-2024 20:28

Seydikemer Emitte Göz Doldurdu

Seydikemer Emitte Göz Doldurdu


Seydikemer Belediyesi, dünyanın en büyük turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) göz doldurdu. 
İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 27.’si düzenlenen uluslararası turizm ve seyahat fuarı kapılarını ziyarete açtı. 6 ile 9 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda, her yıl olduğu gibi bu yıl da yerini alan Seydikemer Belediyesi fuarın ilk saatlerinden itibaren misafirlerini ağırladı.7. Salon 7232 numaralı bölümde stant açan Seydikemer Belediyesi, ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekerken; Seydikemer’in tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri, fuar boyunca katılımcılara en güzel şekilde tanıtıldı. Fuarda yer alan “Dont” tabelası ise fuara gelenlerin ilgi odağı olurken, Saklıkent Kanyonu fotoğrafları ve ilçeye ait ören yerlerinin fotoğrafları dikkat çekti. 
Fuara Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, Seydikemer Belediye Meclis Üyeleri ve bazı muhtarlar katıldı. 
Muğlatürk Ailesi olarak da yerimizi aldığımız fuarda mikrofonumuza değerlendirmelerde bulunan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “10  yıllık yeni bir ilçeyiz. İlçemizin tarihini, kültürünü, doğasını tüm Türkiye’ye ve Dünyanın farklı noktalarından gelen turizm acentelerine tanıtmak için İstanbul EMİTT Fuarındayız. Bilindiği üzere  bu fuar Dünyanın da 3’üncü büyük fuarı olarak nitelendiriliyor. Fuarın Seydikemer standında birliğimizi, beraberliğimizi de göstermek adına tüm belediye meclis üyelerimiz,  siyasi partilerimizin ilçe başkanları, bazı mahalle muhtarlarımız ve İstanbul ve çevre illerde yaşayan Seydiikemer’li vatandaşlarımızla birlikte stantlarımızı ziyaret eden misafirlerimizi ağırlıyoruz. Seydikemer İlçesi olarak bu yıl 27’nci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına damgamızı vurmuş bulunmaktayız. 10 ay önce Milletvekilimiz Yakup Otgöz’den görevi devir aldığımda geçen yılki fuarın hemen öncesinde tüm ülkemizi yasa boğan deprem meydana gelmiş ve fuar  iptal olmuştu. O tarihten sonra da arkadaşlarımıza seneye fuar olursa kendi standımızı alarak girelim demiştim. Bu sene de ilk işimiz o oldu. Seydikemer standı olarak görüyoruz ki yerli ve yabancı halkımızdan da olumlu sonuçlar elde ediyoruz. Örneğin ilçemiz sınırları içerisindeki Saklıkent Kanyonunu çoğu kişi Fethiye’de biliyormuş. Bizde Seydikemer Belediyemiz sınırları içerisinde bulunan doğal güzellikleri halkımıza daha iyi bilgi vermek adına ekibimizle birlikte buradayız. 
Önümüzdeki aylarda yapılan seçimlerde tekrar seçilirsem eğer, önümüzdeki yıl için daha kapsamlı ve daha ayrıntılı bir şekilde fuara katılarak ilçemizin tanıtımını yapacağız” dedi.

AdminAdmin