SİYASET
Giriş Tarihi : 05-12-2023 09:14

ABDULLAH AYDIN MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ABDULLAH AYDIN MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Fethiye Yanıklar mahallesinin tanınmış kişilerinden Tabiat Ana Kahvaltı Bahçesi işletmesinin kurucusu ve sahibi Abdullah Aydın; muhtar adaylığını ilan etti. Abdullah Aydın konuşmasında “Yüzündeki tebessümü coğrafyamızın güzelliğinden alan çok kıymetli Mahalle halkımıza saygı ve sevgilerimi sunarım. 1950 yılında Kargı köyünden ayrılarak Hacı Hüseyin Yılmaz dedenin Muhtarlığı ile başlayan bu muhtarlık serüveninde yaklaşık olarak mahallemizde 12 kişi muhtarlık yapmıştır, ölenlere rahmet sağ olanlara Allah uzun ömürler nasip etsin” dedi.

“İKİ ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYARAK MUHTAR ADAYLIĞIMI AÇIKLIYORUM”
Açıklamasına devam eden Abdullah Aydın “Fethiye’mizin Yanıklar mahallesi; yılın yaklaşık 300 günü güneş gören Akdeniz ile Toroslar’ın yaşadığı sevda'nın bereketli topraklarından olan çok önemli bir eko turizm merkezidir.  Mahallemiz 36 km2 idari sınırlara sahip 13 kilometre sahil şeridi yaklaşık kuzeyden güneye de 18 kilometrelik bir mesafeye sahiptir. Bu coğrafyada ben de 1973 yılında doğdum. Evli ve iki çocuk sahibiyim. 23 yıllık ticari ve turizm hayatımda başarılı bir yol çizerek 2018 yılında Tabiat Ana Kahvaltı Bahçesini kurdum. Bilgime ve becerime dayanarak önümüzdeki 31 Mart yerel seçimlerinde ekibimle beraber değişimin öncüsü olarak buradan Muhtar adaylığımı; Siz kıymetli Yanıklar Mahalle Halkımın desteğiyle,  iki elimi taşın altına koyarak Muhtar adaylığımı açıklıyorum, hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Fethiye’mize ve mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 
Konuşmasına devam eden Abdullah Aydın “Başta bu güne kadar mahallemizde görev yapmış tüm muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm muhtar adaylarımıza da başarılar diliyorum. Doğup büyüdüğüm bu topraklarda ekibimle birlikte hizmet etmek için yola çıktık. Bana 7/24 ulaşabilirsiniz. Adresim Tabiat Ana Kahvaltı Bahçesidir. Ülkemizde nasıl her derde deva olan, sağlık ve güvenlik açısından aradığımız 112 varsa. Yanıklar mahallesinde de 112 numaralı muhtar adayı benim. Telefonum 0 543 441 0 112 olmaktadır. Her zaman açıktır. Alo muhtar deyin, her zaman 7/24 ayaktayım. Dünümüz neyse, bu günümüzde aynıdır. Yarınlarımızda aynı olacaktır. Telefonum  0 543 441 0112’dir. Çok teşekkür ederim, çok sağ olun” dedi.

AdminAdmin