FETHİYE
Giriş Tarihi : 22-11-2023 17:51   Güncelleme : 22-11-2023 17:57

Yıldırım "Bilgim ve Birikimimle Bu Göreve Talibim "

Yıldırım


Jeoloji Mühendisi Ömer Yıldırım'da AK Parti'den Fethiye Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulunarak, “Avrupa ülkelerinden milyonlarca turist ağırlayan, Dünyada popüler turizm şehri olarak tanınan Fethiyemizin, ileri ülkeler şehirleşmesine uyumlu halmesi için bu göreve talibim” dedi.
Fehiye'de iş ve özel hayatında saygınlığı ile bilinen Jeoloji Mühendisi Ömer Yıldırım, AK Parti'den Fethiye Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. 
Fethiye’nin sorunlarını bildiğini ve bu sorunları çözüme kavuşturmak için gerekli olan donanım, tecrübe ve ekibe sahip olduğunu belirten AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Yıldırım, ”Dünyanın en güzel doğal güzelliklerinden biri olan ve özellikle gelişmiş ülkeler olarak kabul edilen Avrupa ülkelerinden milyonlarca turist ağırlayan, dünyada Popüler turizm şehri olarak tanınan Fethiye'mizin ileri ülkeler gibi Şehirleşmesine uyumlu hale gelmesi için bu yola çıkıyorum. Fethiye'nin sorunlarını biliyoruz ve çözüm için gerekli donanım, tecrübe ve ekibe sahibiz. Fethiye'miz 1996 yılından bu yana yoğun göç alarak nüfusu özellikle son yıllarda çok hızlı bir artış göstermektedir. Buna bağlı olarak plansız şehirleşme, eksik alt yapı, yetersiz yollar, kaldırımlar ve büyük bir trafik sorunu avr.  Zaten körfezin kirliliği ve bakımsız şehirleşme Fethiye’ye yakışmamaktadır.” dedi.
“FETHİYE’Yİ YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR HALİNE GETİRECEĞİZ”
Yıldırım, ”En büyük sorun, Fethiye deprem periyodunu doldurmuş bulunmakta, Deprem öncesi ve sonrasına hiçte hazırlıklı değiliz. Bugün sıradanmış gibi kolay bir konu olarak telaffuz edilen deprem gerçeğini maalesef ki defalarca ağır bedeller ödeyerek ve çaresiz kalarak deprem gerçeği ile yüzleşmek zorunda kaldık. Buna en son Maraș ve Hatay da şahit olduk. Sonucu yerinde gören vatandaşlarımız bu konuda artık daha bilinçli tabi ki. Bölgemizde maalesef 1 nci derece deprem kuşağında ve bu konuya mutlaka ağırlık vermeliyiz tedbir almalıyız. Önümüzdeki kısa zamanda Afet Bakanlığı kurulması gündemde olduğu, bu gerçeği daha da somut ortaya koymakta en başta şehircilik olgusunu geliştirmek, Fethiye`yi yaşanır bir şehir haline getirebilmek için Aday Adayı oldum. Ak Belediyeciliği Fethiye’ye getirmek için yola çıkan Tüm aday adayı arkadaşlarıma canı gönülden başarılar dilerim. Bu Kutlu dava için sonuna kadar beraberiz.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin