BODRUM
Giriş Tarihi : 22-09-2023 20:56

Sanat Güneşi, Bodrum’da anılacak

Tüm mal varlığını Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı ve Türk Eğitim Vakfına bağışlayan Sanat Güneşimiz Zeki Müren, vefatının 27’nci yıl dönümü olan 24 Eylül 2023 tarihinde, Bodrum’daki evinde halka açık mevlit okutularak, Antik Tiyatro’da konser düzenlenerek anılacak.

Sanat Güneşi, Bodrum’da anılacak

Bursa’da ise kabri başında dualar eşliğinde anılacak olan sanatçı için, sonrasında Emir Sultan Camii’nde mevlit okutulacak ve aynı gün Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi’nde anma etkinliği gerçekleştirilecek. Zeki Müren sevenlerin büyük bir özlemle beklediği, Bodrum Antik Tiyatro’da yapılacak olan konserde, Klasik Türk Müziği’nin sevilen sanatçısı Bekir Ünlüataer sahne alacak, gecenin sunuculuğunu ise ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Hakan Bilgin üstlenecek.

Tüm mal varlığını TSK Mehmetçik Vakfı ve Türk Eğitim Vakfına bağışlayan Sanat Güneşi Zeki Müren, vefatından bu yana olduğu gibi, iki Vakıf tarafından kabrinin yer aldığı Bursa’da ve çok sevdiği Bodrum’da anılacak. 24 Eylül 2023, saat 14.30’da, sanatçının Bodrum’da yer alan ve müze olarak kullanılan evinde halka açık mevlit okutulacak. Aynı gün akşam saat 20.00’de ise Antik Tiyatro’da anma konseri gerçekleştirilecek.

Bodrum Belediyesinin, etkinliğin organizasyonunda her türlü desteği verdiği konserde, Klasik Türk Müziği’nin sevilen ismi Bekir Ünlüataer sahne alacak. Gecenin sunuculuğunu ise ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Hakan Bilgin üstlenecek. Ayrıca, Şehit ve Gazi ailelerinin katılım sağlayacağı konserde, Bodrum Belediye Başkanı, TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü ve görevlileri, TEV Yönetim Kurulu Başkanı, üyeleri, Genel Müdürü ile her iki Vakfın bağışçıları, çalışanları, Zeki Müren’in sevenleri ile Muğla’nın önde gelen isimleri yer alacak.

AdminAdmin