ANKARA
Giriş Tarihi : 24-07-2023 13:22

Ulusal ve Yerel Basınımızın Değerli Mensuplarının Bayramı Kutlu Olsun

Ulusal ve Yerel Basınımızın Değerli Mensuplarının Bayramı Kutlu Olsun

Ulusal ve Yerel Basınımızın Değerli Mensuplarının Bayramı Kutlu Olsun

  Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Burhan mesajında yerli ve milli Ulusal ve yerel basınımızın sayesinde demokrasimize ve milli manevi değerlerimize kastedenler amaçlarına ulaşamamışlardır dedi.     


  Burhan mesajında şu ifadelere yer verdi. “Bilindiği üzere 24 Temmuz 1908 tarihinde gazeteler ilk kez sansürsüz olarak yayınlanmaya başlamıştır. Günümüzde artık basın, yayın organları daha demokratik bağımsız ve özgür hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri haline gelmiştir. Medya haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olmuştur.

 

  Basın özgürlüğü içinde görevlerini yerine getiren ulusal ve yerel basınımız, demokrasinin ilerlemesi ve kamuoyu oluşumunda önemli bir etkendir. Yerli ve milli medya sayesinde demokrasimize ve milli manevi değerlerimize kastedenler amaçlarına ulaşamamışlardır. 
Milletimizin doğru haber alma özgürlüğü basın mensuplarının gösterdikleri duyarlılık ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalarla mümkün olmuştur. 


  Özverili ve gayretli çalışmaları ile yerelden ulusala, tüm basın çalışanlarının ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, sağlık, başarı ve esenlikler dileriz.”


ANADOLU YAYINCILAR DERNEĞİ

AdminAdmin