SİYASET
Giriş Tarihi : 02-12-2023 16:58   Güncelleme : 02-12-2023 17:27

BAŞKAN AKDENİZLİ: “BİZ BİR AİLEYİZ”

BAŞKAN AKDENİZLİ: “BİZ BİR AİLEYİZ”

BAŞKAN AKDENİZLİ, BELEDİYE PERSONELİYLE KAHVALTINA BULUŞTU

 

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, belediye personeli ile kahvaltı programında bir araya geldi. 9 aylık sürede tüm belediye çalışanıyla çok güzel işlere imza attıklarını belirten Başkan Akdenizli; “Biz bir aileyiz. Hep birlikte çok güzel işlere imza attık” dedi.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, belediye personeli ile kahvaltı programında bir araya gelerek birlik, beraberlik mesajı verdi. Tufanlar Dinlenme Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programına Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Muharrem Gökcen, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, belediye birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Kahvaltıda belediye personelinin masalarını tek tek dolaşan Başkan Akdenizli, personeliyle sohbet etti. Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen programda belediye personeli taleplerini Başkan Akdenizli’ye iletti.  

Programda konuşan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Bugün burada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bilindiği üzere yaklaşık 9 ay önce Sayın Vekilimiz Yakup Otgöz’ün Belediye Başkanlığını bırakmasıyla birlikte görevi devraldık ve 9 aydır birlikte çalışıyoruz. Biz bir aileyiz. Biz bir bütünüz. Şunu çok iyi bilmelisiniz; 9 aydır beni çok ciddi anlamda sahiplendiniz. Hep birlikte çok güzel işlere imza attık. İnşallah önümüzdeki süreçte de atacağız, Seydikemer’e hep birlikte çok güzel işler yapacağız. Yaradan, birlikteliğimizi, birliğimizi, dirliğimizi korusun” dedi.

AdminAdmin