SİYASET
Giriş Tarihi : 20-11-2023 09:59

CHP'li Demir Aday Gibi çalışıyor

CHP'li Demir Aday Gibi çalışıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan aday adayı Mehmet Demir, saha çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürürken, adeta aday adayı değil de Belediye Başkan Adayı gibi vatandaşlar tarafından cokuyla karşılanıyor. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan aday adayı Mehmet Demir, hemen he gün kentin farklı noktalarında vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda ilçe genelindeki farklı mahallelerde açılan semt pazarlarında, pazar esnafı ve alışverişe gelen vatandaşları ziyarete eden Demir, halk tarafından gittiği her yerde coşkuyla karşılanıyor. 

31 Martta gerçekleşecek olan yerel seçimler için aday adayları çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan aday adayı Mehmet Demir, Fethiye’de Pazar günleri kurulan Çalıca Pazarı ve Günlükbaşı Pazarını ziyaret ederek Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Pazar esnafı ve vatandaşları dinleyen Mehmet Demir, projelerinden bahsetti.

Fethiyeli vatandaşların desteğini her zaman hissettiğini belirten Demir "Ben geleneksel siyasetçi anlayışından uzak, çarşıda pazarda, sokakta esnaf ziyaretlerinde bulunan, halkın içinde olan bir siyasetçiyim” dedi.

AdminAdmin