YEREL
Giriş Tarihi : 25-03-2024 23:32

MEHMET TOSUN GÖNÜLLÜLERİNDEN RAP KONSERİ

MEHMET TOSUN GÖNÜLLÜLERİNDEN RAP KONSERİ

 

LVBEL C5 BODRUM ANTİK TİYATRO'YU SALLADI

Bodrum'un seçim atmosferi, Antik Tiyatro'da yaklaşık 6 bin kişinin izlediği Lvbel C5 konseriyle şenlendi. Sosyal medya platformlarında "MehmetTosunGonulluleri" adıyla bir araya gelen bir grup gencin organize ettiği konserde adeta izdiham yaşandı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın ile Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun'un onur konuğu olarak davet edildiği konserde, Tosun ve beraberindeki Belediye Meclis Üyesi adayları şarkılara gençlerle birlikte eşlik etti, ritm tuttu. Antik Tiyatro'nun hınca hınç dolduğu konserde 'BABA' adlı son albümü ile 100 milyonun üstünde tıklanma alan rapçi Burak Lvbel C5'in sahne şovu da en az şarkıları kadar coşkuluydu. 

Şarkıları ve enerjik performanslarıyla son dönem gençlerin sevgilisi olan Lvbel C5'in Bodrum Antik Tiyatro'daki konserine gençlerin yanı sıra her yaştan müzik ve özellikle de rap tutkunları akın etti. Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, konser alanına girişinde gençler tarafından "Hoş geldin Mehmet Abi" tezahüratlarıyla karşılandı.

Konser öncesinde Antik Tiyatro'yu dolduran Bodrumlulara "Merhaba" diyen Mehmet Tosun, "Bu bir başlangıç gençler. 31 Mart'tan sonra biz göreve gelirsek, yaz kış Bodrum'umuzda bu konserler, bu etkinlikler devam edecek. Eğlence bitmeyecek" diye konuştu.

Son dönemin en popüler isimlerinden olan Lvbel C5, sahne performansı ve enerjisiyle gençlerden tam puan aldı. Yaklaşık bir saat sahnede kalan rapçi, konserini alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde sonlandırdı.

AdminAdmin