GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-09-2023 09:28

GAZETECİ FATİH ALTAYLI, ALİM KARACA’YI SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ: ŞUUR YÜKÜ KALMAMIŞ ARTIK!

GAZETECİ FATİH ALTAYLI, ALİM KARACA’YI SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ: ŞUUR YÜKÜ KALMAMIŞ ARTIK!

GAZETECİ FATİH ALTAYLI, ALİM KARACA’YI SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ:  ŞUUR YÜKÜ KALMAMIŞ ARTIK!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle asılan Türk bayraklarının üstüne adını yazdırmasını, kendi sosyal medya programında ele alan Gazeteci Fatih Altaylı, olayı sert bir şekilde eleştirildi. Altaylı, bu duruma tepki göstererek, Türk bayrağının üzerine isim yazmanın kabul edilemediğini belirtti.
Altaylı, konuşmasında, " Türk Bayraklarının üstüne? Yok canım. Yuh artık. Bildiğin Türk bayrağına adını yazdırmış. Fotoğrafı da bastırsaymış, eksik kalmış. Aferin kendisine. Kutluyoruz. Bayrağın üstüne adını yazdırana da rastladık ya. Direklere de astırmış mı bunu böyle? E şuur yani bir yerde kaybolunca başka bir yerde kalmaz. Genel olarak başlar. Orada da kaybolur burada da kaybolur genel olarak kaybolur. Bu durumda da belli ki bu da kaybetmiş." şeklinde konuştu.
Altaylı, bu olayın ciddiyetini vurgulayarak, " Şimdi, CHP ne diyecek bu adama mesela? Ya kardeşim sen ne yaptın diye soracaklar mı? Çok merak ediyorum. Resmi soruşturma açılmış zaten. Çünkü Türk bayrağına böyle bir şey yapamaz. Türk bayrağına herhangi bir yerde logo mogo falan filan yapamaz. Hatta Hürriyet Gazetesi'nde bile logosunda o Türk bayrağının kullanılması yıllarca ciddi bir sorun teşkil etmişti. Kullanmak yasaktır. Hele parti, siyasi parti bilmem ne falan filan buralarda hiç kullanamazsın.’’ sözlerini ifade etti.
Altaylı, Türk bayrağına ad yazmanın yasak olduğunu ve bu eylemin bir şuursuzluk olduğunu belirterek, " Maksat ne orayı anlamak mümkün değil. Oraya yazsan ne olacak? Ne kazandırıyor sana? Bayrağı as yanına bir bayrak daha as sonra adını mı yazıyorsun, ananın adını mı, babanın adını mı, karının adını mı, bütün aile secereni mi, ne istiyorsan yaz oraya ama sen Türk bayrağının üzerine nasıl böyle bir şey yazarsın? Şuuru yok işte abi. Şu şuur yükü kalmamış artık. Ne siyasetçisinde kalmış, ne milletinde kalmış, ne halkında kalmış, ne yöneticisinde kalmış, hiçbirine kalmamış. Partide fark etmedi.’’ dedi.

AdminAdmin