YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 01-03-2024 16:20

Ahmet Aras ve Gonca Köksal'a Meşaleli Karşılama

Ahmet Aras ve Gonca Köksal'a Meşaleli Karşılama

 

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal, CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras ile birlikte, Yerkesik ve Akkaya Mahallelerini ziyaret etti. Köksal ve Aras vatandaşlar tarafından konvoy ve meşalelerle karşılandı.

Seçim çalışmaları kapsamında Yerkesik ve Akkaya mahallelerinde düzenlenen halk buluşmaları CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras ve Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal’a gösterilen sevgi gösterileriyle mitinge dönüştü.

GONCA KÖKSAL: "TALEPLERİNİZİ BİRİNCİ AĞIZDAN DİNLEYECEĞİM"

Göreve başladığında mahalle toplantıları yaparak vatandaşların sorun ve taleplerini birinci ağızdan dinleyeceklerini belirten Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal, “Ahmet Başkanımla birlikte sizlerin huzurunuzdayız. Coşkunuzu, sevginizi, bize olan güveninizi hissediyoruz. Göreve başladığımızda mahalle toplantıları yaparak sizlerle buluşacağım. Sizlerin isteklerini, mahallelerimizin eksiklerini birinci ağızdan dinleyeceğiz. Büyükşehir belediyemiz ile uyum içerisinde çalışarak sizlere hizmet edeceğiz. Menteşemiz çok zengin bir coğrafya. Bu zenginliğin içerisindeyken bu kadar fakir kalmaya itiraz ediyorum. Bu nedenle biz ekonomik ve kırsal kalkınma programını başlatacağız. Başta Büyükşehir belediyemiz ile birlikte meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yapacağız. Yerel ürünlerimiz için bir ticaret ağı kurarak ekonomik büyüme sağlayacağız” dedi.

AHMET ARAS; “BEN SİZİN YOLDAŞINIZ OLMAYA GELDİM”

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras ise “Tüm bölgemizde yapacağımız sosyal ve tarımsal projelerimiz ile hem aile bütçesine, hem emekli bütçesine katkı sağlayacağız. Birileri gibi emekliye şu kadar para vereceğim demiyoruz. Siz kimsiniz ki ulufe dağıtıyorsunuz. Bizim kimsenin ulufesine ihtiyacımız yok. Her zaman sizlere kapımızda gönlümüzde açıktır. Ben sizin yoldaşınız olmaya geldim” diye konuştu.

Aras ve Köksal, Akkaya Mahallesi’nde de vatandaşlar tarafından oluşturulan traktör konvoyu ile karşılandı. Davul zurna ve meşaleler eşliğinde alana gelen Aras ve Köksal’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Aras ve Köksal’a ziyaretlerinde CHP Parti Meclisi Üyeleri Alkım Denizaslanı ile Baran Bozoğlu, Milletvekili Gizem Özcan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, İlçe Başkanı Nail Kızıl ve partililer eşlik etti.

AdminAdmin