GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-02-2024 21:54

MTÜRK, en büyük turizm fuarlarından EMİTT’in nabzını tuttu…

MTÜRK, en büyük turizm fuarlarından EMİTT’in nabzını tuttu…


İstanbul EMİTT Fuarı'nın açılış gününde Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ile Seydikemer Belediyesi stantlarından canlı yayınlar yapan MTÜRK ailesi, 24 saat web ve IP TV yayınlarıyla ilin tanıtımına katkı sundu. 

Ege ile Akdeniz’in buluştuğu muhteşem doğası, tarihi ve kültürel zenginliği ile öne çıkan, kıyı turizminin yanında alternatif turizm türlerinde eşsiz imkânlara sahip olan Muğla, 27. EMİTT Fuarında tanıtılıyor.
Fuarda turizm çeşitliliklerinin tanıtımının yanı sıra Muğla’nın tescilli ürünlerinin sergilenip, ziyaretçilere ikram ediliyor.
MTÜRK ailesi, dünyanın en büyük turizm fuarları arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) yaptığı ilkeli canlı yayınlarla ilin tanıtımına katkı sağladı. 
Muğla stantlarının büyük ilgi gördüğü fuarda, Muğla Valisi İdris Akbıyık stantlarını ziyaret etti.
Akbıyık, standı ziyaret eden misafirlerle özel olarak ilgilenerek yöresel ürünlerimizden ikramda bulundu ve coğrafi işaretli ürünleri hediye etti.
MTÜRK TV, o anları canlı olarak izleyicilerine aktardı.
Doğru tarafsız ve ilkeli yayınlarıyla takdir toplayan MTÜRK TV, açılış gününde “IP Kurtuları” adıyla MUTSO ve Seydikemer stantlarından canlı yayınlar yaptı.
24 saat programlı yayın yapan web tv MTÜRKTV, Muğla Valisi İdris Akbıyık, MUTSO Başkanı Bülent Karakuş, MUTSO Meclis Başkanı Koray Özcan ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli'nin katılımıyla canlı yayınlar gerçekleştirdi.
MTÜRK TV, sadece sıradan bir yayın yapmayı değil, bölgenin tanıtımına önemli bir katkı sağlayarak, Muğla'nın turizm potansiyelini ve ticari olanaklarını uluslararası platformda daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor.
MTÜRK TV'nin bu etkinlikteki aktif rolü, izleyiciler tarafından bölgenin tanıtımına ve markalaşmasına önemli bir destek olarak nitelendirildi.
Çok sayıda tebrik mesajı alan MTÜRK ailesinden, bundan sonra da yayın politikasından ödün vermeden çalışmalarını sürdürmeye devam edeceği açıklaması yapıldı.

AdminAdmin