YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 25-03-2024 12:13

TURHAN KOVANCI, SAATCI VE MECLİS ÜYESİ ADAYLARINI MİSAFİR ETTİ

TURHAN KOVANCI, SAATCI VE MECLİS ÜYESİ ADAYLARINI MİSAFİR ETTİ


SAATCI, TURHAN KOVANCI'NIN MİSAFİRİ OLDU

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında eski Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı'yı evinde ziyaret etti.
Seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına hız veren Eski Belediye Başkanı Behçet Saatcı, sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Gün boyu mahalle toplantıları ile çalışmalarını sürdüren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Pazar günü programını Turhan Kovancı’yı ziyaret ederek tamamladı. Fethiye Ak Parti’nin önemli isimlerinden, bir önceki ilçe başkanı ve Fethiye Belediye Başkan Aday Adaylarından Turhan Kovancı’yı evinde ziyaret eden Saatcı’ya, Karaçulha’dan Meclis Üyesi Adayları Bayram Viran, Süleyman Güldür ve Hilmi Alagöz’de eşlik etti. Sıcak bir ev sahipliği ile karşılanan Saatcı, Kovancı ile karşılıklı kahve içerek seçim gündemine ilişkin sohbet etti. 
Saat 02:00 de sosyal medya hesaplarından samimi fotoğraflarla yapılan paylaşımlarda birlik ve beraberlik mesajları verilirken, Saatcı, Kovancı ve Eşine misafirperliklerinden dolayı teşekkür etti.

AdminAdmin