MUĞLA
Giriş Tarihi : 13-09-2023 14:58

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ: MİLLETİMİZİN İRFANINA VE FERASETİNE GÜVENİYORUZ TÜRKİYE YÜZYILINI İNŞA ETME YOLUNDA KARARLILIKLA İLERLİYORUZ

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ: MİLLETİMİZİN İRFANINA VE FERASETİNE GÜVENİYORUZ TÜRKİYE YÜZYILINI İNŞA ETME YOLUNDA KARARLILIKLA İLERLİYORUZ

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ:  MİLLETİMİZİN İRFANINA VE FERASETİNE GÜVENİYORUZ TÜRKİYE YÜZYILINI İNŞA ETME YOLUNDA KARARLILIKLA İLERLİYORUZ

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, ilçe ziyaretlerine Datça ve Milas ile devam etti. Datça Kaymakamı Murat Atıcıyı ziyaret etti.  Datça İlçe Başkanı Fatih Keleş ve Yönetimi ile toplantı yaptı. Restorasyonu devam eden eski kaymakamlık binasını inceledi. Datça Devlet Hastanesi’nde yatan hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Milas ziyaretinde de AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik ve teşkilat ile toplantı yapan Milletvekili Otgöz,  sivil toplum kuruluşları, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. 

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Datça ve Milas programlarına ilişkin yazılı açıklama yaparak şunları kaydetti.

Biz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde;  21 yılda laf üstüne laf koymanın değil, taş üstüne taş koymanın mücadelesini verdik.  Muğla’mızı ve Ülkemizi her alanda yeni yatırımlara kavuşturduk.

Seçim sonrası hem teşekkür ziyaretleri hem de yerel seçimlere hazırlık için sürekli sahadayız.  Görüyoruz ki, hemşerilerimizin ilgi ve desteği artarak devam ediyor.

Cumhur İttifakı olarak, gönülleri hizmetlerimizle fethediyoruz. Gönüllere girmek zor iştir, gayret etmeyenin ve emek vermeyenin gönüllere girmesi mümkün değildir. Bizler, yaptığımız hizmetler kurduğumuz güçlü bağ ile milletimizin gönlünde yer almayı başardık.

Cumhur İttifakı günlük çıkarlar değil bir ortak değerler ittifakıdır. Cumhur İttifakı, Türkiye ortak paydasında buluşanların adresidir. Cumhur İttifakı, vatanın bekasını her şeyin önünde görenlerin çatısıdır.

Biz, Muğla ve Türkiye sevdası ile çalışırken,  Muhalefet ne yapıyor derseniz. Onlar halen seçim bozgunundan çıkamadılar.

Birleşe birleşe kazanacağız dediler. Birleşerek kaybettiler. Şimdi de bölünerek kaybedecekler.

Muhalefet liderleri seçim yenilgisinden sonra şiddetli geçimsizlikten boşanma davası açmış, mal paylaşımı derdine düşmüş, adeta kanlı bıçaklı çiftler gibi. Sanırsınız ki, seçimleri kazandılar da ganimet paylaşıyorlar.

Ana Muhalefet Lideri halen kaybettiğine inanamıyor ve biz kaybetmedik diye söyleniyor.

Diğerleri de suçlu aramaya devam ediyor. Birleşe birleşe kazanacağız dediler. Birleşerek kaybettiler. Şimdi de bölünerek kaybedecekler.

AK Parti hem Türkiye'nin hem de Muğla’nın en hareketli, en ciddi, en coşkulu ve birbirine kenetlenmiş en sağlam yapıya sahip tek partisidir. Bizi 21 yıldır tek başına iktidarda tutan, aziz milletimize hizmet etme fırsatı veren, birlik beraberlik ve dava aşkıdır. Bu birlikteliğimiz, bu beraberliğimiz, bu kardeşliğimiz bizleri çok daha güzel yarınlara taşıyacaktır. Muğla’mızda da yerel seçimlerde arzu ettiğimiz seçim başarısını getirecektir.

AdminAdmin