BODRUM
Giriş Tarihi : 30-08-2023 15:07

Bodrum Güçbirliği, Yalıkavak Yoluna Çözüm İstiyor

Bodrum Güçbirliği, Yalıkavak Yoluna Çözüm İstiyor

Bodrum Güçbirliği, Yalıkavak Yoluna Çözüm İstiyor

Bodrum'da yapımı tamamlanmayan Ortakent-Yalıkavak yoluyla ilgili Bodrum Güçbirliği Derneği bir çağrı yaparak, yolun bir an önce Bodrum'a kazandırılması gerektiğini söyledi.

 

 

Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü tarafından 2015 yılında yapımına başlanan, 2016'da çeşitli davalar nedeniyle yapımına ara verilen ve yıllardır bitirilemeyen Ortakent Yalıkavak yolu, Bodrum trafiğini olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yolun büyük kısmının henüz bitirilmemiş olması yüzünden hem Yalıkavak, hem Ortakent istikametinde trafik uzun süreler tıkanırken, sürücüler ve Bodrumlu vatandaşlar zor anlar yaşıyor.

 

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan, Ortakent Yalıkavak yolunun Bodrum'un en önemli sorunlarından biri olduğunu ve artık çalışmaların bitirilip yolun hizmete girmesi gerektiğini söyleyerek; "Ülkemizin dört bir yanında binlerce kilometre bölünmüş yol, otoyollar, tüneller yapan devletimiz için bu yolun hemen bitirilmesi çok kolay. Yalıkavak yolu hizmete girdiğinde tüm Bodrum Yarımadası'nda trafik bir nebze olsun rahatlayacak, çok tehlikeli olan bu yol güvenli olacak. O yüzden biz Bodrum Güçbirliği Derneği olarak devletimize, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdulkadir Uraloğlu'na çağrıda bulunarak, Bodrum'un bu sıkıntısını bir an önce gidermelerini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

AdminAdmin