GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-10-2023 11:01

TİMBİR ve BHA heyeti, Van’da temaslarda bulundu

TİMBİR ve BHA heyeti, Van’da temaslarda bulundu

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı kararnameyle resmen kurulan, 81 il ve 20 ülkede ve binden fazla üyesiyle faaliyetlerini sürdüren Türk İnternet Medya Birliği heyeti ziyaret ve temaslarını sürdürüyor.

TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Aksan, Birlik Haber Ajansı Genel Müdürü Muhammet Kaçar ve TİMBİR-BHA Van Temsilcisi Rıdvan Can, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Umut Kasman, Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Karahan, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray ve Vanlı İş İnsanı Özcan Kara ile bir araya geldi.

Heyet, Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say ile yaptığı görüşmede tarihi ve doğal güzellikleri ile öne çıkan ilçede alt yapıdan üst yapıya yapılan hizmetlerle ilgili bilgi aldı. 

Görüşmelerde TİMBİR ve BHA’nın çalışmalarına yer veren Aksan ve Kaçar, İnternet medyası alanında yürüttükleri proje ve çalışmaları paylaştı.

Heyet, Sinema Televizyon Bölümü öğrencileri ile bir araya geldi

Heyet, DAKA desteği ile kurulan Van 100. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Medya ve İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde incelemelerde bulundu, Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü öğrencileri ile bir araya geldi.

AdminAdmin