SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 28-02-2024 10:25

BAŞKAN AKDENİZLİ, EV ZİYARETLERİNDE BULUNDU

BAŞKAN AKDENİZLİ, EV ZİYARETLERİNDE BULUNDU


Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ev ziyaretinde bulundu.
Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, beraberinde Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç ile Menekşe ve Belen Mahallelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. 
31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerinde bulunan Başkan Akdenizli ve beraberindekiler, vatandaşlarla sohbet edip, taleplerini dinledi. Oldukça samimi havada geçen ziyaretlerde vatandaşlar, Başkan Akdenizli’nin hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 
Vatandaşların gösterdiği ilgi ve alakadan mutlu olduklarını dile getiren Başkan Akdenizli, seçim çalışmaların tüm mahallelerde devam ettiğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakına gönül vermiş herkesin sokak sokak, cadde cadde gezdiğini kaydeden Başkan Akdenizli, 31 Mart akşamı rekor bir oy alacaklarını söyledi.
AKDENİZLİ: “VATANDAŞLARIMIZIN TEVECCÜHÜ OLDUKÇA GÜZEL”
Seydikemer’e yapmış oldukları ve yapacakları hizmetlerden bahseden Başkan Akdenizli; “Başkan Yardımcımız Mustafa Karakuş ve MHP İlçe Başkanımız Mehmet Arıç ile Menekşe ve Belen Mahallelerimizde ev ziyaretlerinde bulunduk. Ziyaretlerimizde hasta vatandaşlarımızı da ziyaret ederek geçmiş olsun temennilerimizi ilettik. Cumhur İttifakı olarak durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Hemen hemen her mahallemize gideceğiz. Çalınmadık kapı bırakmayacağız. Sahada vatandaşlarımızın teveccühü oldukça güzel. Bizleri evlerinde misafir eden, kapılarını açan, dualarını bizden esirgemeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.
CUMHUR İTTİFAKI, SAHADA ARI GİBİ ÇALIŞIYOR
Öte yandan Belediye Meclis Üyeleri, Meclis Üyesi Adayları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Üyeleri ile Cumhur İttifakı’na gönül vermiş bir grupta ev ev dolaşmaya devam ediyor. Kapı kapı dolaşarak Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin selamı ileten Belediye Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi Adayları, yerel seçimlerde destek istiyor.

AdminAdmin