BODRUM
Giriş Tarihi : 12-09-2023 15:08   Güncelleme : 12-09-2023 15:22

BAŞKAN ARAS BAŞARILI GENÇ YELKENCİLERİ KARŞILADI

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, İspanya’nın Barselona şehrinde düzenlenen Cambrils Golden Coast Regatta’dan dönen Bodrumlu genç yelkencileri havalimanında karşıladı.

BAŞKAN ARAS BAŞARILI GENÇ YELKENCİLERİ KARŞILADI

İspanya'nın Barselona şehrinde, 7-10 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlenen Cambrils Golden Coast Regatta sona erdi. 150 sporcunun katıldığı bu prestijli yarışmada, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi sporcuları göz doldurdu.

 

 

Bodrumlu yelkencilerin önemli dereceler elde ettiği yarışmada, Toprak Sepetçi U11 Erkekler kategorisinde, Esma Türk ise U11 Kızlar kategorisinde 3. olarak madalya almaya hak kazandı. Deniz Acele U11 Kızlar kategorisinde 4. sırada, Sarp Kaya Deniz U11 Erkekler kategorisinde 8. sırada ve Ada Koyunba U11 Kızlar kategorisinde 8. sırada yer aldı.

 

 

“Gençlerimizi ve onların destekçilerini kutluyoruz”

Yarışmaların ardından İspanya'dan yurda dönen başarılı genç yelkencileri Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, havaalanında aileleriyle birlikte karşıladı. Başkan Aras, sporcularımızın elde ettiği başarıyla gurur duyduklarını belirterek şunları söyledi: "Bu gençlerimiz, Bodrum'u uluslararası arenada en iyi şekilde temsil ettiler. Onların başarıları, Bodrum'un spor alanındaki potansiyelini bir kez daha gösterdi. Gençlerimizi ve onların destekçilerini kutluyoruz. Daha nice başarılara imza atmalarını bekliyoruz."

 

 

AdminAdmin