SPOR
Giriş Tarihi : 09-10-2023 11:45

Fenerbahçe kendi rekorunu egale etti

Fenerbahçe kendi rekorunu egale etti

 

 

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 6. dakikada Edin Dzeko ve 45+3. dakikada Dusan Tadic’in attığı gollerle Kasımpaşa’yı 2-0 mağlup etti.

 

Kasımpaşa galibiyeti ile Süper Lig’de oynadığı 8. maçını da kazanarak 8’de 8 yapan Sarı lacivertliler, 2009-10 sezonunda Christoph Daum yönetiminde elde ettiği rekoru egale etti.

En çok atan ve en az yiyen Fenerbahçe oldu

Trendyol Süper Lig’de geride kalan 8 hafta sonunda attığı 20 gol ile rakip fileleri en çok havalandıran takım Fenerbahçe oldu.

Fenerbahçe ayrıca kalesini gole kapatarak kazandığı maç sayısını 6’ya çıkardı. Sarı lacivertliler, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında konuk ettiği Gaziantep FK maçında 1 gol ve 4. haftasında yine konuk ettiği Antalyaspor’dan 2 gol yiyerek 3 gol ile ligde en az gol yiyen ekip oldu.

İsmail Kartal’da Kocaman’ın rekorunu egale etti

Bir önceki döneminde ligin son haftasında aldığı Yeni Malatyaspor galibiyeti ve bu sezon aldığı üst üste 8. galibiyet ile İsmail Kartal, Fenerbahçe’nin başında görev yaptığı son dokuz Süper Lig maçını kazanarak Aykut Kocaman’ın ardından sarı-lacivertli ekiple üst üste dokuz galibiyet alan ikinci Türk teknik direktör oldu.

AdminAdmin