MUĞLA
Giriş Tarihi : 04-11-2022 11:29

YAPI SEKTÖRÜNDEKİ SORUNLAR BAKANLIĞA AKTARILDI

Muğla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıya katılım sağlayan MUTSO 6’ıncı Meslek Komite temsilcileri, yapı sektöründe Muğla’da yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerini aktardı.

YAPI SEKTÖRÜNDEKİ SORUNLAR BAKANLIĞA AKTARILDI

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) organ seçimlerinin ardından ilk toplantısını 1 Kasım Salı günü gerçekleştiren 6’ıncı Meslek Komitesi (İnşaat Taahhüt vb.) toplantıda sektörün sorunlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Burada görüşülen konular ve alınan kararlar doğrultusunda harekete geçen komite, Muğla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılım sağladı.

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan, Genel Müdür Yardımcısı İsmail Tuna Cebecioğlu ile İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mesut Gül’ün katıldığı toplantıda, Muğla’da yapı sektöründe yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin tartışıldı. Toplantıya, komiteyi temsilen MUTSO Yönetim Kurulu Üyesi MenafKıyanç, 6’ıncı Meslek Komitesi Başkanı Cahit Alkan, komite grup üyeleri İpek Ekmekçi ile Özgür Demiralay katıldı.

AdminAdmin