SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 29-02-2024 19:13

AKDENİZLİ: “BODRUM’LA AYNI PARAYA SU İÇMEYECEĞİZ”

AKDENİZLİ: “BODRUM’LA AYNI PARAYA SU İÇMEYECEĞİZ”


AKDENİZLİ, SEYDİLER VE ORTAKÖYLÜ VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında Seydiler ve Ortaköy Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu. Vatandaşların taleplerini dinleyen Akdenizli, Seydiler’de İmar sorunu önümüzdeki 5 yıllık süreçte çözeceklerini kaydetti. Ortaköy’de vatandaşların su faturasının yüksekliğinden yakınması üzerine Akdenizli; “31 Mart’ta inşallah Muğla Büyükşehir’i AK Parti Belediyeciliği buluşturursak, suyun fiyatlarını aşağıya indireceğimizin, Bodrum’la aynı paraya su içmeyeceğimizin sözünü veriyoruz” dedi.
Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü ve İlçe Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve İlçe Yönetimi, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy ve İlçe Yönetimi, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Meclis Üyesi Adayları ve partililer katıldı.
Seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Seydiler Mahallesini ziyaret eden Başkan Akdenizli ve beraberindekiler Seydiler Mahalle Muhtarı aynı zamanda Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Akdenizli, Seydiler Mahallesine yapılan hizmetleri ve önümüzdeki 5 yıllık süreçte Seydikemer’e yapılacak projeleri anlattı. 
Vatandaş buluşmasında konuşan Seydiler Mahalle Muhtarı ve Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven; “Önder Başkanım ile 11 aydır birlikte çalışıyoruz. Bizi hiçbir zaman kapısından geri çevirmedi. Şahsım, Azalarım ve mahalle halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.
AKDENİZLİ: “SEYDİLER’İN İMARINI YAPACAĞIZ”
Seydiler Mahallesi’nin en büyük sorununun imar sorunu olduğunu bildiğini ve 31 Mart’ta tekrar Belediye Başkanı olarak seçildiği takdirde imar sorununa el atacaklarını vurgulayan Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “11 aylık görev sürecimde Muhtarlar Derneği Başkanı olarak bizlere yardımcı oldu. Bilindiği üzere yaklaşık 1 ay önce Belediye Başkan Adaylığımız tekrar bize tevdi edildi ve 15 gündür alanda çalışıyoruz. Seydiler, Seydikemer için çok önemli. Seydikemer’in ismini aldığı mahalle. Seydiler’in en büyük sorununun imar olduğunu biliyoruz. Ben de sizlere şunun sözünü veriyorum; önümüzdeki 5 yıl içerisinde mevcut imar planını bitirdikten sonra ilk sırada Seydiler’in imarı var. Buranın imarını yapacağız. Biz önümüzdeki 5 yıllık süreçte 10 yıllık hizmet alabilmek için ciddi bir oyla gitmemiz gerekiyor. Onun için Seydilerli hemşrehrilerime şu düşüyor; daha önceki dönemlerde almış olduğumuz oyun çok üzerinde bir oyla bizi gönderin, tekrar bu göreve layık gösterin. Bizde hem Seydiler’e hem de Seydikemer’e hizmetlerin en güzelini getirelim” diye konuştu.
Seydilemer Mahallesi’nin ardından Ortaköy Mahallesine hareket eden Akdenizli ve beraberindekiler, burada Ortaköy Muhtarı Saadettin İlden ve mahallelilerle bir araya geldi. Vatandaşların talep ve şikayetlerini dinleyen Başkan Akdenizli, 2023 yaz sezonunda Ortaköy Mahallesine parke ve asfalt çalışması yaptıklarını kaydetti. 
AKDENİZLİ: “SU FİYATLARINI İNDİRECEĞİMİZİN SÖZÜNÜ VERİYORUM”
Ortaköylü bir vatandaşların su fiyatlarının yüksekliğinden şikâyet etmesi üzerine Başkan Akdenizli; “Muğla Büyükşehir’de adayımız Prof. Dr. Aydın Ayaydın. Eğer Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni AK Belediyecilik ile buluşturursak su fiyatlarını indireceğimizin sözünü veriyorum. Ben 4 buçuk yıldır Büyükşehir Belediye Meclis Üyesiyim. Her gittiğimizde biz bu sorunu konuştuk ama bizim elimizden gelen bir şey yok. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kendi inisiyatifinde olan konu. MUSKİ, Muğla Büyükşehir’e ait. 31 Mart’ta inşallah Muğla Büyükşehir’i AK Parti Belediyeciliği buluşturursak suyun fiyatlarını aşağıya indireceğimizin, Bodrum’la aynı paraya su içmeyeceğimizin sözünü veriyoruz” ifadelerini kullandı. 
Mahalle ziyaretlerinin ardından Başkan Akdenizli ve beraberindekiler Seydikemer Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezine gelerek, partililer ve vatandaşlarla buluştu. 

AdminAdmin