ANKARA
Giriş Tarihi : 05-01-2023 14:53   Güncelleme : 05-01-2023 19:51

Özdemir'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye...

Özdemir'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye...

Özdemir'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye...

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 7. Anadolu Medya Ödülleri Töreni'nde, Serap Ülkü Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Dijital Medya ve Yayıncılar Dernek Başkanı Serap Ülkü Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Yörük kültürünün simgesi olan heybeyi hediye etti. 
Toplam 320 mahalli radyo, televizyon, gazete ve dergiyi aynı çatıda bir araya getiren “Anadolu Yayıncılar Derneği” tarafından düzenlenen törende 2022 Yılının Başarılı Gazeteci ve Yayıncıları açıklanarak ödüllendirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan törende yaptığı konuşmada, “Anadolu medyasının sesi ne kadar güç çıkarsa milletlerimizin beklenti ve talepleri o derece makes bulacaktır. Mahalli medyanın halkımızın yönlendirmesindeki kritik role özellikle son yıllarda şahit olduk.” dedi.
Törene katılan Serap Ülkü Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Milas Medya, Mega Radyo A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Dijital Medya ve Yayıncılar Dernek Başkanı Serap Ülkü Özdemir, yörük kültürünün simgesi olan heybeyi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a takdim etti.
Hediyeden çok memnun olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muğla'yı görmeyen güzel gördüm demesin" ifadelerini kullanarak, "Tüm Muğlalı hemşerilerime en kalbi dileklerimi yolluyorum. Onların adına bu hediyeyi özenle saklayacağım. En kısa sürede muğlalı hemşerilerimle buluşmak dileklerimle selamlarımı iletiyorum." dedi

AdminAdmin