MİLAS
Giriş Tarihi : 09-02-2024 18:01   Güncelleme : 09-02-2024 18:06

Fevzi Topuz’un Seçim Koordinasyon Merkez Ofisi Açılışına Yoğun İlgi

Fevzi Topuz’un Seçim Koordinasyon Merkez Ofisi Açılışına Yoğun İlgi


CHP Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’un Atapark yanındaki sokakta bulunan seçim bürosu (Seçim Koordinasyon Merkezi) düzenlenen törenle açıldı.
CHP Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’un Seçim Koordinasyon Merkezi ve Ofisi açıldı. Atapark meydanı yanındaki sokaktaki ofis önünde gerçekleşen açılışa CHP Muğla milletvekilleri, il ve ilçe örgütlerinin önemli isimleri, belediye başkanları ve başkan adayları katıldı. Topuz, seçilmesi durumunda Milas’ı yapacakları hizmetlerle daha güzel yerlere getireceklerini ifade etti.
CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Belediye başkan adaylığı için gerçekleştirilen önseçimle ilgili; “Önseçim sürecinden alnımızın akıyla çıktık. Tüm üyelerimize ve aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. 31 Mart seçimlerinde Milas’ta ve Muğla’da partimizin bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz” dedi.
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat açılışta yaptığı konuşmada; “3 dönemdir partime ve halkıma sadakatten ayrılmadan ilçenin en kronik sorunlarını en kararlı şekilde ele alarak ve bizden sonra gelecek yönetici başkanımıza ve meclis üyelerimize de birçok hazır proje devrederek görev süremizi tamamlıyoruz. 3 dönem bu görevi aralıksız yapmak belki de çok az kişiye nasip oldu. Bana bu onuru yaşatan herkese yürekten teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Tokat kimsenin aklında soru işareti kalmasın diyerek ölene kadar CHP’li kalacağını şu sözlerle açıkladı: “Her görevin bir sonu var. Bizim içinde bu 3 dönemin sonunda İlçede ortaya çıkan değişim ihtiyacı ve bu söylemler karşısında tabii ki hem Milas’taki değişime hem de Muğla’daki değişime katkı vermek amacıyla tercihimizi bu yönde kullandık. Göreve uygun görülen tüm arkadaşlarımı seviyorum, takdir ediyorum. Dünyaya CHP’li ailede geldim ve bu dünyadan CHP’li olarak gideceğime söz veriyorum. Tüm aday arkadaşlarımıza gerek ilçede gerekse ilde tüm katkıyı vereceğimi belirtmek istiyorum”
Muhammet Tokat, aday belirleme sürecinde gerçekleştirilen önseçimin önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “ Türkiye’de çok az örneği görülen önseçim sandığını getirmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Görev süremiz dolarken belki de en önemli eserlerimizden bir tanesi bu oldu. Partimle, örgütümle, ilçemle gurur duyuyorum. Belediye Başkanlığı, milletvekilliği ve genel merkez deneyimi olan Fevzi Topuz’a yürekten başarılar diliyorum. Bu bayrak daha köklü şekilde Milas Belediyesinde sallanması için onun yanındayım”
Tokat, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’la ilgili ise; “Sadece Milas’ta değil her ilçemizde Muğla Büyükşehir Adayımız Ahmet Aras’ın da yanın olacağımı bilmenizi istiyorum” diye konuştu.
CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı; hayalinin Milas’ta böyle bir konuşma yapmak olduğunu vurgularken, bu seçimlerde ilk ateşi Milas’ta yapılan açılışta yaktıklarını belirterek yerel seçimlerde hem destek istedi hem de başarılı olma sözü verdi.
Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Adayı Ahmet Aras yaptığı konuşmada, Muhammet Tokat’a yaptığı açıklamadan dolayı teşekkür ederek, Bodrum’da yaptığı kreş çalışması ile ailelerin bütçesine 5 bin TL katkıda bulunduklarını açıkladı. Başkan seçilmesi durumunda kreş projesine devam edeceklerini ve emeklilere de destek olacaklarını söyledi.
Başkan olmanın değil, hizmet etmenin önemli olduğunu ifade eden Aras; “Sizden biriyim, egomuz yok, mütevazıyız. Her zaman omuz omuza olmalı hep beraber çalışmalıyız. Geri kalan 50 günde elimizden geleni yapacağız, kanımızın son damlasına kadar çalışacağız. Burası Muğla yok öyle yağma” diye konuştu.
CHP Muğla Milletvekilleri Süreyya Öneş Derici ve Gizem Özcan da yerel seçimlerden zaferle çıkacaklarını belirterek; “Bu manzara bu açılış seçimin sonucunu şimdiden anlatıyor. Zaferimiz şimdiden hayırlı olsun” dediler.
CHP Yüksek disiplin kurulu üyesi Remzi kazmaz Fevzi Topuz’u Milas’a emanet ederken, Ahmet Aras’ın kendilerine emanet olduğunu söyledi. Parti Meclisi Üyesi Mehmet Alkın Denizaslanı ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı "Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay'a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı, mahzun kaldı" sözleri üzerinden eleştirerek; “Felaketler üzerinden siyaset yapılmaz, yazıklar olsun” diye konuştu.
Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz ise yaptığı konuşmada yorulmaya niyeti olmadığına şu sözleriyle dikkat çekti: “Bu görevler kutsal görevlerdir. Bu görevleri yerine getirirken, insana dokunan, insanın ihtiyaçlarını giderip sorunlarını çözüme kavuşturmak üzere yola çıktık. 1976 yılında çıktığım siyasi yaşamım meyvelerini vermeye devam ediyor. Gerektiğinde partimin bir neferi gerektiğinde Belediye Başkanı, gerektiğinde milletvekili, gerektiğinde partinin en üst yönetiminde yer alarak görev yapmaya çalıştım bunların hiçbirisinde yorulmadım ve yorulmaya niyetim yok. Görevlerimizi yaparken ya da görev almadığım dönemlerde partililerimize ve yakınlarımıza karşı boynumuzu eğecek bir hareket içerisinde olmadık hep başımız dik gezdik.”
Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a yaptığı konuşmadaki sözleri için teşekkür eden Topuz, “Sizlerin takdiri ile tekrar aday olduk. Belediye Başkanımız Muhammet Tokat ile 1999’da birlikte çalıştık. Ağabey kardeş gibi birçok projeye birlikte imza attık” dedi.
Önseçimin önemine değinen Fevzi Topuz, 1989 yerel seçimlerinde önseçimle Belediye Başkan Adayı ve 2007’de yine önseçim sonucunda Milletvekili Adayı olduğunu vurguladı.
31 Mart’a kadar önseçim çalışmalarında olduğu gibi seçim çalışmalarında da özveri ile çalışacaklarını belirten Topuz; “Parti üyelerimizi utandırmamak için en ücra köşeye kadar ulaşarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından gerçekleştirilen kurdele kesimi ile Fevzi Topuz'un seçim ofisi açıldı.

AdminAdmin