MİLAS
Giriş Tarihi : 08-08-2023 15:42

‘’Ah Şu Gençler’’ Oyunu Milas’ta Sahnelendi

‘’Ah Şu Gençler’’ Oyunu Milas’ta Sahnelendi

‘’Ah Şu Gençler’’ Oyunu Milas’ta Sahnelendi

Milas Gençlik Merkezi Müdürlüğü Tiyatro Atölyesi’nin oyuncularının sahneye koyduğu "Ah Şu Gençler" tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

 


Öğretmen Öznur Özdemir ve Drama Atölyesi'ne katılan gençler, Turgut Özakman'ın yazdığı oyunu Prof. Dr. Aşkıdil Akarca Sahnesi'nde sergilendi.

 


“Bu Yaz” etkinlikleri kapsamında gençlerin sanatsal yönlerini keşfetmelerine ve kendilerini ifade etmelerine olanak sağlanması amaçlanan etkinlikle ilgili açıklama yapan Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir; “Sanatın gençler için önemini vurgulamak istiyorum. Sanat, gençlerin serbest zamanlarını değerlendirmelerinde ve sosyal hayatlarında önemli bir rol oynar. Sanat, gençlerin hayal güçlerini geliştirir, onların düşünce dünyalarını zenginleştirir ve kendilerini ifade etmelerine olanak sağlar. 

 


Ayrıca, gençlerimizin bağımlılıkla mücadelesinde de sanatın büyük bir rolü vardır. Sanat, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, onların ruhsal ve fiziksel sağlıklarını korur. Bu nedenle, Milas Gençlik Merkezi olarak sanatın önemini vurguluyor ve gençlerimizin sanatsal yönlerini keşfetmeleri için fırsatlar sunuyoruz. Sahnemizde ki tüm koltukları doldurarak bizleri bu büyük etkinliğimizde yalnız bırakmayan tüm gençlerimiz ve ailelerine teşekkür ederim. Gençliğin olduğu her yerde bizlerde her daim var olacağız” dedi.

 

 

 

 

AdminAdmin