MİLAS
Giriş Tarihi : 31-03-2023 14:09

14. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı

Expoline Fuarcılık Ltd. Şti. tarafından organize edilen Güney Ege 14. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı, Milas fuar alanında düzenlenen törenle kapılarını açtı

14. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı

Güney Ege 14. Gıda Tarım ve Hayvancılık fuarına Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Gülşen Gökçe, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, STK Başkanları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, zeytininden, balına, kültür balıkçılığından, süt üretimine kadar birçok alanda Milas’ın çok özel bir konuma sahip olduğuna vurgu yaptı.

Belediye Başkan Yardımcısı Gülşen Gökçe,  Fuarın ilçe ve ülke tarım ve hayvancılığına hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, tüm katılımcılara ve misafirlere hoş geldiniz dileklerinde bulundu.

İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, ‘’Milas’ı, Muğla’yı yeni yüzyılın Türkiye’sinde, tarımın ve hayvancılığın baş aktörü haline getirme hayalimize adım adım yaklaşıyoruz.14. Güney Ege Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, turizm ve tarım kenti Muğla’mıza, Milas’ımıza hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, protokol üyeleri tarafından kesilen kurdeleyle birlikte fuarın kapıları resmi olarak açılmış oldu.

Protokol üyeleri ve açılışa katılan vatandaşlar tek tek stantları ziyaret ederek sergilenen ürünler hakkında bilgi aldı. Hafta içi olmasına rağmen, araç ve ziyaretçi yoğunluğu görülen Güney Ege 14. Gıda Tarım ve Hayvancılık fuarı, 2 Nisan Pazar akşamına kadar her gün 10.00 ve 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

​​​​​​​

AdminAdmin