MİLAS
Giriş Tarihi : 21-07-2023 21:07

Başkan Tokat’tan Güneş Ve Gümüşlük Mahallelerine Ziyaret

Başkan Tokat’tan Güneş Ve Gümüşlük Mahallelerine Ziyaret

Başkan Tokat’tan Güneş Ve Gümüşlük Mahallelerine Ziyaret

  Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın ilçemiz sorunlarını yerinde tespit ederek, hızlı çözümler üretmek için gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor.

 


  Daha önce AhmetÇavuş – Hayıtlı, Hacı İlyas, Cumhuriyet ve Emek Mahallelerinde incelemelerde bulunan Başkan Tokat, bu kez Güneş ve Gümüşlük Mahallelerindeydi.
Mahalle Muhtarları Salih Şen ve Tahsin Dırama ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Harun Reşit Çavuşoğlu ve belediye birim müdürlerinden oluşan ekiple mahalleleri karış karış gezen Başkan Tokat, çalışma yapılması gereken alanlar noktasında muhtarlardan bilgi alarak, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. İnceleme esnasında ilgili birim müdürlerine de notlar aldıran Başkan Tokat, çalışmaların ivedilikle gerçekleştirilmesi için talimat verdi.
Mahallelerimize yakışır alanları hayata geçireceğiz…

 


   Birer gün arayla gerçekleştirilen ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “İlçemiz mahallelerini belirlediğimiz plan çerçevesinde tek tek gezerek, incelemelerde bulunuyoruz. Ziyaretlerde hem mahalle muhtarlarımızın çalışma yapılmasını istediği alanları inceleyerek hem de mahalle sakinlerimizin talep ve önerilerini dinliyoruz. Sorunları yerinde tespit ederek, notlar alıyoruz. İncelemelerimizi tamamlamamızın ardından yapacağımız planlamalar çerçevesinde çalışmalarımızı gerçekleştirerek, mahallelerimize yakışır alanları hayata geçireceğiz” dedi.

 

AdminAdmin