YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 04-04-2024 16:20   Güncelleme : 04-04-2024 16:22

BAŞKAN AKDENİZLİ MAZBATASINI ALDI

MAZBATASINI ALAN BAŞKAN AKDENİZLİ: “SEN, BEN, BİZ YOK, SEYDİKEMER VAR!”

BAŞKAN AKDENİZLİ MAZBATASINI ALDI


Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yerel seçimlerin ardından mazbatasını alarak yeni 5 yıl için görevine başladı. 

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde milletin iradesi ile Seydikemer Belediye Başkanı seçilen Başkan B. Önder Akdenizli, Muğla’da en yüksek oy oranıyla seçilen belediye başkanı olarak yeni 5 yıla ilk adımı mazbatasını alarak attı. Başkan Akdenizli’nin yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri de mazbatalarını aldılar.

Fethiye Adliyesinde düzenlenen törende, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye ve Belediye Meclis Üyelerine Fethiye hakimi Seydikemer İlçe Seçim Kurulu Başkanı Arif Zengin, Fethiye İlçe Seçim Kurulu Müdürü Murat Başkaya tarafından mazbataları takdim edildi.

Başkan Akdenizli’ye mazbata töreninde AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü eşlik etti. Mazbata töreninin ardından açıklama yapan Başkan Akdenizli; “Şu an ki Milletvekilimiz, önceki dönem Belediye Başkanımız Yakup Otgöz’den devraldığım belediye başkanlığı görevini 1 yıldır yürütmekteydim. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkezimizin olurlarıyla tekrar Seydikemer Belediye Başkanı adaylığım söz konusu oldu ve 2 aydır takım arkadaşlarımızla, teşkilatımızla, tüm Seydikemer halkımızla birlikte Seydikemer’imizde seçim çalışmalarımızı yürüttük” dedi.

AKDENİZLİ: “ARTIK PARTİ ROZETİMİZ YOK”
Seydikemer’in hizmetkarı olacaklarını vurgulayan Akdenizli; “Cumhur İttifakı olarak 20 meclis üyesi, CHP’de 5 meclis üyesi ile 25 kişilik Seydikemer Meclisi olarak mazbatalarımızı almış bulunmaktayız. Artık bundan sonra sen, ben, biz yok, Seydikemer var! Seydikemer’in bütünlüğü var. Seydikemer’imize hep birlikte neler katabiliriz, neler yapabiliriz bunun mücadelesini vereceğiz. Seydikemer’in yörükleri bize inandığı gibi bizde bundan sonra ekibimizle birlikte, 25 kişilik meclis üyesi arkadaşlarımızla Seydikemer’imize hizmet etmek için çalışma arkadaşlarımızla birlikte yolumuza devam edeceğiz. 65 bin 851 Seydikemer nüfusuna kayıtlı ve Seydikemer’de yaşayan vatandaşlarımızın Belediye Başkanıyız. Artık parti rozetimiz yok. Konuşma devri bitti, icraat devri başladı” diye konuştu.
 

AdminAdmin