GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-11-2023 09:31

Tursab'ın düzenlediği yaza veda gecesine yoğun ilgi

Tursab'ın düzenlediği yaza veda gecesine yoğun ilgi

TÜRSAB’IN CUMHURİYETİN 100.YILI VE YAZA VEDA GECESİNE YOĞUN İLGİ OLDU
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu başkanlığı tarafından düzenlenen Cumhuriyetimizin 100.Yılı ve yaza veda gecesine yoğun ilgi oldu.
Turizm sezonunun kapanması ile birlikte üyeleri için Cumhuriyetimizin 100.Yılı ve yaza veda gecesi düzenleyen TÜRSAB Batı Akdeniz BTK coşkulu geçen gecede Cumhuriyetimizin 100.yılını da kutladı. TÜRSAB Batı Akdeniz BTK Başkanı Özgen Uysal, “Hepimiz birer turizm elçisi gibi büyük fedakarlıklarla bize teslim edilenleri korumak ve çocuklarımız için bayrağımızı elden bırakmayacağız. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında da TÜRSAB olarak seyahat acentelerimizle ve tüm paydaşlarla birlikte yeni hedeflere koşmaya ve daha güçlü bir geleceğe doğru, sarsılmaz bir inançla çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. 
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu başkanlığı tarafından düzenlenen Cumhuriyetimizin 100.Yılı ve yaza veda gecesine yoğun ilgi oldu. Ölüdeniz Sugar Beach’te yapılan geceye Fethiye Turizm Müdürü Saffet Dündar, TÜRSAB üyeleri ile diğer davetliler katıldı. Kırmızı beyaz Türk bayraklarıyla donatılan gecede birbirinden güzel marşlar söylendi. Sanatçı Tolga Seçkin’in sahne aldığı gecede davetliler bu şarkılara eşlik ederken, üyeler turizmin geleceğini de konuştular.
TÜRSAB Batı Akdeniz BTK Başkanı Özgen Uysal gecede yaptığı konuşmada; “Bir sezonu daha geride bıraktık. Bu yıl seyahat acentamı kuralı 20. Yıl olmuş. Burada benden çok daha uzun süredir çalışan büyüklerim olduğu gibi sektöre yeni girmiş, ya da yıllardır hizmet veren ama seyahat acentesini yeni kuran birçok meslektaşım var. 2023 Kötü başlayan bir sezondu ama ortalarına doğru toparlandı. Büyük bir çoğunluğun en azından ortalama düzeyde sezondan mutlu olduğunu düşünüyorum. Turizmcinin çilesi belirsizlik. Önümüzdeki yılda da büyük belirsizlikler bizi bekliyor. Rusya Ukrayna, Filistin İsrail savaşı her geçen gün gergin bir ortama doğru gidiyor. Bu sebeple Bir kere daha büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük sözünün önemi ve değerini anlıyoruz. Yurtta Sulh Cihanda Sulh. Bugün Cumhuriyetimizin 100. yılına erişmenin haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kurucu Meclisimizin tüm üyelerini saygı, minnet ve rahmetle anıyor, Cumhuriyetin ilanıyla bizlere bıraktıkları bu değerli emaneti sonsuza kadar taşıyacağımıza söz veriyoruz. Hepimiz birer turizm elçisi gibi büyük fedakarlıklarla bize teslim edilenleri korumak ve çocuklarımız için bayrağımızı elden bırakmayacağız. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında da TÜRSAB olarak seyahat acentalarımızla ve tüm paydaşlarla birlikte yeni hedeflere koşmaya ve daha güçlü bir geleceğe doğru, sarsılmaz bir inançla çalışmaya devam edeceğiz. Bizlere bağımsızlığı ve özgürlüğü getiren, temel ilkeleriyle yolumuza ışık tutan Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.” şeklinde konuştu.

AdminAdmin