SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 04-07-2023 22:17

SEYDİKEMERSPOR’DA AKDENİZLİ DÖNEMİ

SEYDİKEMERSPOR’DA AKDENİZLİ DÖNEMİ

 

SEYDİKEMERSPOR, BAŞKAN AKDENİZLİ’YE EMANET

Seydikemer’in tek spor kulübü SeydikemerBelediyespor Kulübü’nün 16’ncı Olağan Genel Kurulu’nda Kulüp Başkanlığına Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli seçilirken Kulübün ismi Seydikemerspor olarak değiştirildi.

SeydikemerBelediyespor Kulübü’nün 16’ncı Olağan Genel Kurulu yapıldı. Seydikemer Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen olağan genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Tek liste ile gidilen Genel KurulaSeydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Seydikemerspor Kulübün Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Tek adaylı gerçekleşen kongrede Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli oy birliği ile başkan seçildi.

Olağan Genel Kurul Divan Heyeti belirlenmesinin ardındanSeydikemerBelediyesporBaşkanı Hasan Köymen’in açılış konuşmasıyla başladı.Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetleme Kurulu Faaliyet Raporu’nun okunmasının ardından 01.06.2022-31.05.2023 tarihleri arasındaki Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu raporları ibrası genel kurula aktarıldı. Köymen, 7405 sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Kulüpleri Federasyonu kanunu gereği isim ve tüzük değişikliği maddelerini okuyup, yeni tüzüğü oylamaya sundu. Tüzük oy birliği ile kabul edildi.

Önergelerin ve değişikliklerinin genel kurul tarafınca oy birliği ile onaylanmasının ardından yeni yönetim belirlendi. Yapılan oylamanın ardından Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli oy birliği ile Seydikemerspor Kulübü Başkanlığına seçildi. Yeni yönetimin belirlendiği Olağan Genel Kurul’da Başkan B. Önder Akdenizli, kürsüye gelerek teşekkür konuşması yaptı.

Görev süresi biten yönetim kuruluna teşekkür eden Başkan Akdenizli, “Merhum Mehmet Günay tarafından 1978 yılında kurulan ve 45 yıllık köklü bir tarihe sahip kulübümüz, ilçemizin önemli değerlerinden bir tanesidir.

Bir ilçede, şehirde spor varsa, o şehrin kalbi atıyordur. Spor, bizleri birbirimize yaklaştıran, aramızdaki bağları kuvvetlendiren, birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olan önemli bir kültürdür. Biz de bu kültürü ilçemizde yaşatmak, geliştirmek ve yukarılara taşıyabilmek için kolları sıvadık, bu göreve talip olduk.  Kulübümüzü bu günlere kadar gelmesinde emeği geçen önceki dönem yönetim kurulu arkadaşlarıma, bu yolda beni yalnız bırakmayan yeni Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim.

 Sporun her dalı hem ilçemizin yarınlarını oluşturacak gençlerimizin gelişimi hem de Seydikemer’imizin tanıtımı açısından oldukça önemlidir. Bu nedenle ilçemizin şu anda tek spor kulübü olan Seydikemerspor Kulübümüzü her açıdan büyütmek, yukarılara taşımak için çok çalışacağız. Futbolda Bal Ligi'ne yükselmek ve ilerleyen süreçte daha üst liglere çıkmak ana hedeflerimizden biri olacak.

Bunun yanında ata sporumuz güreş branşını kulübümüz bünyesine katarak geleceğin başpehlivanlarını kulübümüz çatısı altında yetiştireceğiz. Belediye olarak, ilçemizin tek spor kulübü olan Seydikemerspor Kulübümüze bugüne kadar yalnız bırakmadık, bugünden sonrada Allah’ın izniyle yalnız bırakmayacağız. 

Kulübümüz, bu şehirde yaşayan herkesin ortak paydasıdır.  Bu nedenle herkesin elini taşın altına koyup, kulübümüze sahip çıkması ve her zaman maddi manevi destek olması en büyük temennimizdir.

Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Seydikemerimiz’de oksijen alıp karbondioksit veren herkesin ilçemiz için yapabileceği mutlaka bir şey vardır. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

7 yıl boyunca Seydikemerspor Kulübü Başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade eden Hasan Köymen, Bayrağı Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye devretmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Yönetim Kurulu şu şekilde;

Yönetim Kurulu Asil:Bayram B. Önder Akdenizli, Harun Karamanlı, Mustafa Uçar, Hulusi Akhan, Mustafa Sarıyar, Emrullah Tuna, İsmail Öz, Ersoy İleri, Abidin Karakuş, Tezcan Ünal, Zekeriya Özbay, Sırrı Özal, Yusuf Marangoz, Alim Yanatma, Şaban Karaşal, Tamer Kırca, Özkan Karcı.

Yönetim Kurulu Yedek: İbrahim Aydın, Murat Semerci, Tahir Kenan Kutan, Serkan Yazar, Bayram Akgüç, Veli Türk, Mesut Büyükabalı, Hüseyin Oğuzhan Akdenizli, Sefa Kocakaya, Halil Ayat, Halil Karaosmanoğlu, Mehmet Bildirici, Mehmet Kara, Şafak Atlı, Volkan Kebapçı, Ali Kemal Çamcı, Cemal Cumbur.

Denetim Kurulu Asil:

Bahri Ataş, Sercan Aydın, İsmet Atlı.

Denetim Kurulu Yedek:

Cüneyt Sarıalan, Ali Ünal, Sadi Çalıkoğlu.

AdminAdmin