MİLAS
Giriş Tarihi : 02-03-2023 18:02

Karan Bebeğe Bir Destekte Levent Optik’ten

Milas Levent Optik sahibi Levent Akyer, SMA Tip 1 hastalığı olan Karan bebeğin umut olma kampanyasında destek olmak için bir kampanya başlattı.

Karan Bebeğe Bir Destekte Levent Optik’ten

Kampanya kapsamında mağazadan müşterilere verilen , spreyler, bezler, tamirat hizmetleri, gözlük kapları, takılan vidalar ve gözlük bakımları için müşterilerden ücret alınmayacak. Bunun yerine, müşterilerden gönüllerinden geçen bir ücretin Karan bebeğin bağış kumbarasına atılması isteniyor.
Az çok demeden hep birlikte Karan bebeğe sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Akyer, Milas'ta bulunan tüm esnaflar ve STK başkanları ile yöneticilerini de Karan bebeğe destek olmaya davet etti. 
Karan bebeğin SMA Tip 1 hastalığının tedavisi için ciddi maliyetlerin bulunduğu biliniyor. Bu nedenle, Levent Akyer'in başlattığı kampanya ile birlikte, Milas'ta bulunan herkesin Karan bebeğe destek olması gerektiği bir kez daha hatırlatılıyor.
Levent Akyer'in bu kampanyası, sadece bir optik mağazasının müşterilerini değil, tüm Milas halkını bir araya getirerek, bir bebeğe destek olmanın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. 
Levent Optik sahibi Levent Akyer: ‘’ İnşallah Milas’ımızda ki tüm esnaflarımızı, halkımızı Karan bebeğe destek olmaya çağırıyoruz. Az çok demeden hep birlikte desteklerimizle Karan bebeğimize sahip çıkarız’’dedi.
Umuyoruz ki, bu kampanya sayesinde Karan bebeğe gerekli maddi desteği sağlamak için Milas halkı bir araya gelerek büyük bir destek oluşturacaklardır.

AdminAdmin