SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 23-11-2023 09:57

Kaynak " Adaylık Yarışında Bende Varım "

Kaynak


Geçmiş dönem Kumluova Belde Belediye başkanlığı ve Seydikemer Belediye Başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Ramazan Kaynak, AK Parti’den Seydikemer Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.
Aday Adayı Kaynak, “Yerel seçim sürecinde birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Aday adaylarımızdan biri mutlaka aday olacaktır” şeklinde konuştu. 
AK Parti Seydikemer İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen programa Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, ilçe yönetim kurulu üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Büklü, AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Kaynak’a başarılar diledi. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hizmetleri için teşekkür eden Aday Adayı Kaynak, Başkan Akdenizli’ye çiçek takdim etti.
Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli yaptığı açıklamada, “Bu davanın sonunda kim aday olursa ben onun dimdik arkasındayım. Burada 3 aday adayı ağabeyimiz var. Kendileriyle çalışma fırsatı bulduk. Bu demokrasi örneğidir. AK Parti belediyeciliğini Seydikemer'imizde devam ettireceğiz. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi. 
AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü konuşmasında, “Bugün partimizde çok istisnai bir gün yaşanıyor. Belediye başkan aday adaylarımızın hepsi Seydikemer sevdalısı. Herkes güzel ilçemize bir şeyler kazandırmak için yola çıktılar. Öncelikle partimize, davamıza hayırlı olmasını diliyorum. Biz biriz, beraberiz dün neysek bugün de oyuz, yarın da o öyle olacağız. Biz teşkilat olarak çıkan adayımızın arkasında olacağız. Bu arada Yakup vekilime de Seydikemer'e yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum. Önümüzü açan bir vekilimiz olarak, Ankara'da seçilen başkanımızla çok güzel şeyler yapacağız. Seydikemer, AK Parti ile oylarını katlayarak daha iyi yerlere gidecektir. Bundan herkes emin olsun” ifadelerini kullandı. 
AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Kaynak, “Yerel seçim sürecinde birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Aday adaylarımızdan biri mutlaka aday olacaktır. Hep beraber o arkadaşımızın arkasında olacağız. Seydikemer'imizde layıkıyla görev yapabilecek arkadaşlarımızı vekillerimiz ve başkanlarımız mutlaka değerlendirecektir. Önder başkanımızın söylediği gibi ayrım yapmak için değil birlik ve beraberliğimizi daim ettirmek için buradayız. İnşallah Seydikemer'e çok güzel hizmetler yaparız. 89 yılında muhtarlıkla başlayıp 99'da belediye başkanı olan, 2014'te Seydikemer Belediye Başkanı olan Yakup Otgöz'ün bizde de emeği çoktur. 8-9 aydır görevde olan Önder kardeşimin de emeklerine çok teşekkür ediyorum. Beraberlik içerisinde çok güzel işler yapma temennisinde bulunuyorum” diye konuştu.

AdminAdmin