SİYASET
Giriş Tarihi : 18-11-2023 19:48   Güncelleme : 18-11-2023 22:30

Milas Demir’i Başkan Görmek İstiyor

Milas Demir’i Başkan Görmek İstiyor

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde seçmende de aday beklentileri netleşmeye başladı. Muğla’nın Milas ilçesinde yapılan anketlerde bir isim öne çıkıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde aday adayı olmayı planlayan siyasetçiler aday adaylığı müracaatını yapmaya devam ediyor.
Yerel seçimler öncesi bağımsız anket şirketleri tarafından yapılan üç farklı ankette de uzak ara farkla bir isim öne çıkıyor. Bir dönem Güllük Belediye Başkanlığı ve sonrasında Milletvekilliği yapan Mehmet Yavuz Demir ismi anket şirketlerinin bile dikkatini çekti.    
İlçe halkı, geçmiş dönem AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir'in, Milas Belediye Başkan Adaylığı için müracaatta bulunması talebinde bulunuyor.
"Artık Milas'a hizmet istiyoruz" diyen vatandaşlar, "Bu hizmetleri de gerek Güllük Belediye Başkanlığı, gerekse de 27. dönem AK Parti Muğla Milletvekilliği dönemindeki deneyimleri ve tecrübesi ile kentimize sayın Demir getirir" ifadelerini kullandı.
Milas ilçesinde de kulislerde AK Parti'den geçmiş dönem Muğla Milletvekilliği görevinde bulunan M. Yavuz Demir'in aday adayı olması yönünde partili partisiz vatandaşların beklenti içerisinde olduğu belirtiliyor.
1999-2009 yılları arasında Milas'ın Güllük Beldesinde başarılı bir şeklide başkanlık yaparak halkın gözünde teveccüh kazanan Mehmet Yavuz Demir, 2018-2023 yılları arasında da AK Parti'den 27. dönem Muğla Milletvekili seçilerek gerek hizmetleri gerekse de çalışkanlığı ile Milas halkının gönlünde taht kurmuştu. 
14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen Genel Seçimler sonrası ailesi ile birlikte Muğla'da yaşamını sürdürmeye devam eden Demir'e, son günlerde çok sayıda vatandaşın Milas Belediye Başkanlığı için aday olması yönünde taleplerini ilettikleri öğrenildi. 
Demir'in bölgeye kazandırdığı hizmetlerin ortada olduğunu savunan ilçe sakinleri, “Milas ilçemiz her geçen gün kötüye gidiyor. Artık Milas'a iktidar eli değmeli. Bunu da yaparsa Mehmet Yavuz Demir yapar. Bunun kanıtı da gerek Güllük Belediye Başkanlığı dönemi gerekse de 27. dönem Muğla Milletvekilliği sürecinde yaptığı hizmetlerdir. İnşallah Yavuz Demir vekilimizi başkan göreceğiz." ifadelerini kullandılar.
Kendisine gelen taleplerini düşündüğünü belirten 27. dönem Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ise, “Halkımızın gönlünde bu derece izlenimler bırakmış olmam beni çok mutlu etti. Gerekli görüşmelerimi ve istişarelerimi yaptıktan sonra konu hakkında açıklamamı beyan edeceğim." dedi.

AdminAdmin