FUTBOL
Giriş Tarihi : 08-01-2024 08:45

Belediye Başkan Aday Adayı Evran, Yerkesik Maçı Öncesi Kıyıkışlacık İasos Sporlu Futbolcularla Kahvaltıda Buluştu

Belediye Başkan Aday Adayı Evran, Yerkesik Maçı Öncesi Kıyıkışlacık İasos Sporlu Futbolcularla Kahvaltıda Buluştu

CHP Milas Belediye Başkan aday adayı Servet Evran, pazar günü Milas şehir stadında oynanan Kıyıkışlacık İasos Spor-Yerkesik Spor futbol maçı öncesinde, İasos Sporlu futbolculara ve teknik adamlarına MİTSO lokalinde kahvaltı verdi. 
Kahvaltıda, 20 kişilik futbolcu kadrosu ile Teknik Direktör Cenk Atasoy ve yardımcı teknik adam Mehmet Ali Altaş ile kulüp başkanı Akın Durmaz katıldı. Kahvaltıya Belediye başkan aday adayı Evran’ın yanısıra bazı belediye meclis üyesi aday adayları da hazır bulundu. 
Moral kahvaltısında konuşma yapan teknik direktör Cenk Atasoy, kahvaltı için teşekkür ederek Evran’a başarı diledi ve sözü kendisine bıraktı. 
Belediye Başkan Aday Adayı Evran’ın Konuşması
Evran şöyle konuştu: “Değerli futbolcular ve yöneticiler, öncelikle hepinize günaydın diyorum. Ben sizlerin gözüne baktığım zaman geleceği görüyorum. Sizlerin gözünde Atatürk’ü ve Atatürk’ün çizdiği Cumhuriyet yolunu görüyorum. Cumhuriyetimizin yanan ışığını görüyorum. Bu yolda ilerlerken sizlerin spora vermiş olduğu katkı çok önemli. Bu sezonu çok başarılı geçirdiğinizi biliyoruz. Şu anda şampiyonluğunuzu garantilediniz. Bu nedenle sizi şimdiden kutluyorum. Şampiyonluğunuz hayırlı olsun. Dilerim bundan sonraki sezonlarda, bundan sonraki ligde de şampiyonluklar yaşarsınız. Milasımız’ın sporuna ve geleceğine katkı sunarsınız. Bu anlamda sizleri şahsım ve arkadaşlarım adına kutluyorum. Bugünkü Yerkesik maçında galip geleceğinize inanıyorum. Bundan sonraki hafta da Muğla İdmanyurdu ile oynayacağınız maçı da kazanacağınıza inancım tamdır. Başarılı bir sezon geçirmenizden dolayı sizleri kutluyorum. Şampiyonluğunuz şimdiden hayırlı olsun.  Yetki ve sorumluluk bize verildiği takdirde köy takımlarımıza destek olacak, amatör spor dallarının geliştirilmesi için üzerimize düşeni yapacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın!”
Kulüp Başkanı Durmaz’ın Konuşması
Kıyıkışlacık İasos Spor Kulübü Başkanı Akın Durmaz, Kıyıkışlacık’ta spor tesisleri olmadığı için futbolcuların Milas’ta kiraladıkları bir evde kaldığını belirterek şunları söyledi: “Biz yönetim ve Kıyıkışlacık halkı olarak 23 yıl aradan sonra geçen yıl kulübü tekrar canlandırdık. Geçtiğimiz yıl Bodrum A grubundaydık. Namağlup şampiyon olduk. Birinci Amatör’e yükseldik. Bu yıl 1. Amatör B grubunda oynadık. Grubumuzda Marmaris, Datça, Muğla İdman Yurdu, Yerkesik ve Boğaziçi yer alıyor. Ligin bitmesine iki hafta kala, namağlup durumdayız. Kıyıkışlacık’a bir spor tesisi, en azından bir halı saha kesinlikle olması lazım. Buradaki gençleri uyuşturucudan, alkolden ve kötü alışkanlıklardan kurtarmamız gerekiyor. Gelecek yıl Süper Amatör’de Milas Belediyespor, Ortaca Belediyespor ve belediye takımlarıyla mücadele edeceğiz. Belediye olarak spora önem verirseniz seviniriz. İasos Spor kulübü olarak sizlerden destek bekliyoruz.” Kulüp başkanı Durmaz, kahvaltıdan dolayı Evran’a teşekkür etti. 
Kıyıkışlacık İasos Spor Ligin Bitimine Bir Hafta Kala, Şampiyonluğunu İlan Etti
İasos Spor 1. Amatör B Grubunun 9. Hafta maçında, Milas Şehir Stadında Yerkesik Sporla oynadığı maçı 4-0 kazandı. İasos Spor, ligin bitimine bir hafta kala, namağlup olarak 27 puanla şampiyonluğunu ilan etti. 

AdminAdmin