SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 12-04-2024 23:12

BAŞKAN AKDENİZLİ: “SAKLIKENT, ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI”

BAŞKAN AKDENİZLİ: “SAKLIKENT, ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI”


SAKLIKENT KANYONU, BU BAYRAMDA DA TATİLCİLERİN GÖZDESİ OLSU
Seydikemer’deki Saklıkent Kanyonu’nda, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla yoğunluk yaşandı. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Saklıkent Kanyonuna, bayram tatili boyunca yaklaşık 16 bin kişinin ziyaret ettiğini söyleyerek; “Kanyona gezmeye gelen turistler muhteşem doğa karşısında huzur bulup, dinlenebiliyorlar” dedi.
Muğla’nın Seydikemer ilçesi Kayadibi Mahallesinde bulunan Saklıkent Kanyonu, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla ziyaretçilerin akınına uğradı. 9 günlük tatil dolayısıyla ilçeye tatile gelen yerli turistler, Seydikemer’in dünyaya açılan penceresi Saklıkent Kanyonu’na uğramadan ilçeden ayrılmadı. Yoğunluk nedeniyle Saklıkent yolunda uzun araç kuyruğu oluşurken, yoğunluk kanyon girişindeki restoran ve gişelerde de kendini gösterdi. Saklıkent Kanyonu, bayram tatilinde yaklaşık 16 bin kişiyi ağırladı.
Dik yamaçlarına demir çubuklarla tutturulan 200 metrelik tahta bir köprüyle kanyona giriş yapan kimi tatilciler, serinlemek için sıfır dereceye yaklaşan suya girerken kimi tatilciler de eşsiz güzellikteki manzaranın keyfini çıkardılar. 18 kilometrelik Saklıkent Kanyonu’nu keşfe çıkan turistler, gördükleri manzaralar karşısında hayran kaldı. Saklıkent Kanyonu’na gelen tatilciler, unutulmaz bir tatil anısı biriktirdi.
AKDENİZLİ: “YOĞUNLUK DEVAM EDİYOR”
Saklıkent Kanyonu’nun çok özel bir yer olduğunu dile getiren Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 9 günlük bayram tatilinde kanyona yaklaşık 16 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi. Akdenizli; “Seydikemer’imizin cennet köşelerinden birisi olan Saklıkent Kanyonu, bu bayramda da ziyaretçilerin akınına uğradı. Saklıkent Kanyonu, gerek doğal yapısı, gerek eşsiz manzarası gerekse yemyeşil doğasıyla çok özel bir yere sahip. Kanyona gezmeye gelen turistler muhteşem doğa karşısında huzur bulup, dinlenebiliyorlar. Seydikemer Belediyesi olarak Ramazan Bayramı tatili öncesi, tatilcilerin, rahat, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde zamanlarını geçirebilmeleri için kanyon girişinde ve içerisinde gerekli tedbirlerimizi almıştık. Çok şükür hiçbir sorun yaşanmadan, güzel bir şekilde bayram tatilini geçiriyoruz. Saklıkent’e gelen ziyaretçilerden olumlu dönüşler alıyoruz. Buraya gelen misafirlerimiz çok memnun kaldıklarını bizlere iletiyorlar. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da Saklıkent, adeta ziyaretçi akınına uğradı. Bayram tatilinin son günlerini yaşamamıza rağmen yoğunluk devam ediyor” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin