YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 10-03-2024 21:50

Aday Topuz, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Aday Topuz, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor


Cumhuriyet Halk Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, kırsal mahalle buluşmalarının yanı sıra ilçe merkezinde de ziyaret ve çalışmalarına devam ediyor. 
Şehir İçi dolmuş şoförleriyle bir araya gelen Aday Topuz daha sonra Kızılcakuyu, Köşk, Karakuyu, Ovakışlacık, Yaşyer ve Damlıboğaz mahalle sakinleriyle buluştu.
CHP Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, Şehir İçi dolmuş şoförleriyle bir araya geldi. Mesleklerini icra ederken şehir içinde karşılaştıkları sorunlar hakkında bilgilendirme yapan şoför esnafını dikkatle dinleyen ve iletilen sorunlar hakkında notlar alan Başkan Adayı Topuz, çözüm önerilerini şoför esnafıyla paylaşarak, bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştireceklerini ifade etti.  Ziyaret çekilen toplu fotoğrafların ardından son buldu.
CHP Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, Kızılcakuyu, Köşk, Karakuyu, Ovakışlacık, Yaşyer ve Damlıboğaz’da mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle meydanlarında muhtarlar ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Adayı Topuz, tüm vatandaşları selamlamasının ardından toplantı alanına giderek,  muhtar ve vatandaşların mahalleleri hakkında yapılması gereken çalışmalar noktasında ilettikleri talepleri dinledi. Beraberindeki meclis üyesi adaylarını da mahallede ikamet eden vatandaşlara tanıtan Başkan Adayı Topuz, ziyaretlerde muhtar ve vatandaşların ilettikleri talepler doğrultusunda notlar aldıklarını belirterek, seçim sonrasında tekrardan mahalleleri ziyaret edeceğini ve planlanan çalışma programları çerçevesinde hizmetlerin vatandaşlarla buluşturulacağını ifade etti.
Mahalle ziyaretlerinde konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz; “Elimizdeki imkanlar dahilinde belediyemizin bütçesini verimli kullanarak, mahallelerimizin sorunlarını öncelik sırasına göre çözüp, hizmetlerimizi mahalle sakinlerimizle buluşturacağız. İnsanoğlu yaşadığı sürece sorun hiçbir zaman bitmez. Bu sorunları tespit etmek ve bu doğrultuda çalışmalar yapmak için mahalle ziyaretlerimizi tüm hızıyla sürdürerek, muhtar ve mahalle sakinlerimizin taleplerini dinliyoruz. Bu talepler doğrultusunda projeler yaparak, hizmet üreteceğiz. Tüm mahalle sakinlerimizden 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde destek bekliyoruz. Bizleri kabul ederek ağırlayan başta mahalle muhtarlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

AdminAdmin