MUĞLA
Giriş Tarihi : 05-04-2023 07:51

Mevlüt Kiriş Yatağan’da İftar Yemeğine Katıldı

MHP Muğla Milletvekili aday adayı Mevlüt Kiriş, Yatağan ilçe teşkilatının düzenlediği iftar yemeğine katılarak partililerle bir araya geldi.

Mevlüt Kiriş Yatağan’da İftar Yemeğine Katıldı

MHP'nin Muğla'daki güçlü isimlerinden biri olarak bilinen Kiriş katıldığı iftar yemeğinde merhum Alparslan Türkeş'in ölüm yıldönümü münasebetiyle düzenlenen organizasyon için Yatağan ilçe teşkilatına teşekkürlerini iletti.

Milletvekili aday adayı Kiriş'in katıldığı iftar yemeği, ülkü ocakları tarafından düzenlenen bir etkinlik kapsamında gerçekleşti. Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in 26. ölüm yıl dönümü münasebetiyle verilen iftar yemeğinde Kiriş, bu tür organizasyonların parti içinde dayanışmayı ve birliği güçlendirdiğini ifade etti. Ayrıca Kiriş, ilçe başkanı Oğuzhan Çay ve ülkü ocakları başkanı Rafet Adıyaman'a yönetim kurulu üyelerine ve meclis üyelerine teşekkür ederek, "Allah razı olsun" dedi.

Muğla MHP Milletvekili aday adayı Mevlüt Kiriş: ‘’Ömrünü Türkiye’ye ve Türk Milletine hizmete adamış Merhum Alparslan Türkeş'i, vefatının 26'ncı yıldönümünde, rahmet ve dua ile anarak, iftarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’dedi.

AdminAdmin