SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 01-03-2024 23:42

BAŞKAN AKDENİZLİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN AKDENİZLİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR


AKDENİZLİ: “GİRMELER KAPLICASINI İŞLETMEK İÇİN ÜZERİME DÜŞEN NE VARSA YAPACAĞIM”    
Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli seçim çalışmaları kapsamında Kıncılar, Girmeler, Güneşli ve Yaka Mahallelerini ziyaret etti. Akdenizli’ye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı ve önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katıldı. Akdenizli, Girmeler Mahallesinde yaptığı konuşmada kaplıcanın içler acısı durumuna dikkat çekerek; “31 Mart Seçimlerinde beni Seydikemer Belediye Başkanı seçeceğiniz gibi inşallah Prof. Dr. Aydın Ayaydın’ı da Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçerek Girmeler  kaplıcamızı tekrar faaliyete geçireceğiz” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı ve önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, bir dizi ziyaret için geldiği Seydikemer’de Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü ve İlçe Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve İlçe Yönetimi, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy ve İlçe Yönetimi, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve İlçe Yönetimi, Cumhur İttifakı Teşkilatı, Partililer ile mahalle ziyaretlerine katıldı. 
İlk olarak Kıncılar Mahallesini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve beraberindekiler Kıncılar Muhtarı Mustafa Özcan ve mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı. 
Kıncılar Sosyal Tesisinde gerçekleşen vatandaş buluşmasında konuşan Muhtar Özcan, sosyal tesisin yapımında kendilerine destek olan Başkan Akdenizli’ye teşekkür etti. Özcan; “Sosyal tesisimiz belediye ve halk iş birliği içerisinde olmuştur. Önder Başkanım ne istediysek yerine getirmiştir. Bu nedenle Önder Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
AKDENİZLİ, KINCILAR MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU
11 aydır Seydikemer Belediye Başkanlığı görevini sürdürdüğünü ifade eden Başkan Akdenizli; “Bu süreçte yaptıklarımız ve yapamadıklarımız oldu. Ama muhtarımla koordineli bir şekilde bu süreci geçirdik. Bu gördüğünüz sosyal tesisin yapımı için göreve geldiğim ilk günlerde söz vermiştim. Sizlerin ve belediyemizin ortaklaşa yapmış olduğu hizmetlerle Kıncılar Mahallemize bu sosyal tesisi kazandırdık. Hayırlı olsun, güle güle kullanın” dedi.
31 Mart Yerel Seçimlerinde Kıncılar Mahallesi sakinlerinden destek isteyen Akdenizli; “Bizim seçimle ilgili hiçbir sıkıntımız yok. Çok güçlü bir oy oranıyla inşallah sonuca gidersek önümüzdeki 5 yıllık süreçte Ankara’dan hizmetlerimizi çok daha rahat ister, çok daha rahat alırız. Bunun için sizlerden destek istiyorum. Belediye Başkanlığı görevimde parti rozetimi bıraktım ve ilçemize hizmet ettim. 31 Mart’tan sonra da inşallah tekrar belediye başkanlığı görevini bana layık görürseniz önümüzdeki 5 yılda parti rozetimi çıkarıp, ilçemize hizmet yapacağımın, gece gündüz sizin yanınızda olacağımın sözünü veriyorum” dedi.
Kıncılar Mahallesine yaptıkları hizmetlerden de bahseden Akdenizli, Seydikemer’in 65 mahallesine hizmetlerin devam edeceğini kaydetti. 
Kıncılar Mahallesi ziyaretinin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve beraberindekiler Girmeler Mahallesinde vatandaşlarla buluştu.
Girmeler Mahalle Muhtarı Hamit Sarı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
AKDENİZLİ: “GİRMELER KAPLICASINI İŞLETMEK İÇİN ÜZERİME DÜŞEN NE VARSA YAPACAĞIM”    
Girmeler Mahallesi’nin Seydikemer için çok önemli olduğunu dile getiren Başkan Akdenizli, mahallede bulunan Girmeler Kaplıcasının bakımsızlığından dolayı derin üzüntü duyduğunu ifade etti. Akdenizli; “Girmeler Kaplıcası çocukluğumdan beri hatırladığım meşhur kaplıcamız. Ama ne yazık ki içim acıyor. Önceki Muğla Valimiz Orhan Tavlı’ya konuyu arz ettim ve istedim. Girmeler Kaplıcasını Valilik MUÇEV’e alın ve biz Seydikemer Belediyesi olarak işletmek istiyoruz dedim. Eğer bu kaplıcayı Seydikemer Belediyesine verirseniz, Girmelerli vatandaşlarımızın ve hanım kardeşlerimiz için iş olanağı olsun istedik. 31 Mart Seçimlerinde beni Seydikemer Belediye Başkanı seçeceğiniz gibi inşallah Prof. Dr. Aydın Ayaydın’ı da Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçerek bu kaplıcamızı tekrar faaliyete sokacağız. Seydikemer Belediyesi olarak Girmeler Kaplıcasını işletmek için üzerime düşen ne varsa yapacağım ve bu gücü de sizlerden alacağım. Gerekirse hep beraber Muğla’ya gideceğiz ve bu kaplıcayı işletmek istiyoruz diyeceğiz. Bugün burada AK Parti ve MHP olarak buradayız ama şunu bilin ki ben 65 bin 851 Seydikemerli vatandaşlarımın belediye başkanıyım. Bugüne kadar bunu yaptım. Bundan sonra da sizlere eşit bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğim” diye konuştu. 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Girmeler Mahallesinde yaptığı konuşmada; “Allah’ın izniyle bu dönem Muğla’da fark yaratacağız. Seydikemer’de tarihi bir rekora sizlerin vereceği destekle imza atacağız. Muğla’yı da bu sefer AK Belediyeciliğe kavuşturmak istiyoruz. Seydikemer Devlet Hastanemiz çok güzel olmuş. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde bu hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturdu. Ama Seydikemer’imize de en güzel hastaneyi yaptı. Hastanemiz hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
AKDENİZLİ: “GÜNEŞLİ MAHALLEMİZDE SANDIKLARI PATLATACAĞIZ”
Seçim çalışmalarına Güneşli Mahallesini ziyaret ederek devam eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve beraberindekiler, mahalle sakinleri tarafından büyük bir teveccühle karşılandı. Yaşlısından gencine tüm vatandaşlar Başkan Akdenizli’ye destek sözü verdi.
Güneşli Mahalle Muhtarı Mehmet Saraç, Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek; “Önder Başkanım, inşallah seçimi kazandıktan sonra ilçemize ve bölgemize daha iyi bir misyon, daha iyi bir vizyon kazandıracağına inanıyoruz ve güveniyoruz” dedi.
Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 6 Şubat 2023 yılında meydana gelen deprem nedeniyle, tüm Türkiye’nin olduğu gibi Seydikemer’in de deprem bölgesine seferber olduğunu ifade ederek; “Buna rağmen hiçbir mazeret üretmeden Seydikemer’imizin hizmetkarı olmaya geldik. İnşallah 31 Mart’ta Güneşli Mahallemizde sandıkları patlatacağız” dedi. Başkan Akdenizli ayrıca Güneşli Mahallesine yapılması planlanan sosyal tesisi en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyledi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Seydikemer’in hizmetlerin en güzeline layık olduğunu söyleyerek; “Belediye Hizmet Binamız, Kaymakamlık binamız çok güzel oldu. Seydikemer bugün, bu bölgenin yükselen yıldızı haline geliyor. Burada turizmi canlandırmak için de başkanımızın projeleri var. Kültür Bakanlığımızın çok güzel projeleri var. Hizmetlerin en güzelini sizlere getireceğiz ama bu hizmet serüveninde büyükşehrinde desteğine ihtiyacımız var. Onun için lütfen Muğla Büyükşehir’de AK Partiye destek olun” diye konuştu.
 

AdminAdmin