MUĞLA
Giriş Tarihi : 05-09-2023 10:25

Milletvekili Kadem Mete'ye Yenimahalle'de Coşkulu Karşılama

Milletvekili Kadem Mete'ye Yenimahalle'de Coşkulu Karşılama

Milletvekili Kadem Mete'ye Yenimahalle'de Coşkulu Karşılama

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, Yenimahalle'de vatandaşlarla bir araya gelerek, mahalle halkının uzun zamandan bu yana talepte bulunduğu Gölyeri Mevkiindeki arazilerin tapularının yakın zamanda dağıtılacağı müjdesini verdi.

 


AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, beraberinde AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı ve parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye'nin Yenimahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yenimahalleli vatandaşlar tarafından coşku ile karşılanan Milletvekili Mete ve berwberindeki ekip, adeta miting havasında bir toplantı gerçekleşti.
"Milletvekilimize Teşekkür Ediyoruz"

 


Toplantıda açılış konuşmasını yapan Yenimahalle Muhtarı Enver Kavak, "Miiletvekilimiz Kadem Mete, AK Parti Muğla İl Başkanı ikenden bu yana Ne zaman gitsek, bir talep de bulunsak bizi kırmadı. Mahalle halkımızın en büyük sorunları arasında yer alan Gölyeri Mevkiindeki arazilerimizin tapu sorununun çözümünde tüm gayretini ve çabasını gösterdi. Şimdi de kısa bir zamanın ardından tapularımızı alacağımız müjdesini verdi. Kendisine ve ekibine mahalle halkım adına çok teşekkür ediyorum"dedi.

 


Yenimahalle halkının gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür eden AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete ise, "Tapu sorununun giderileceği konusunda mahalle halkı adına muhtarım söz vermiştim. Sözümün yine arkasındayım. Gerekli tüm çabayı ve çalışmamızı sergiledik. Mutlu sona ulaştık. İnşallah kısa sürede burada tapularınızı dağıtırken bir araya geleceğiz" şeklinde konuştu.

AdminAdmin