MUĞLA
Giriş Tarihi : 24-06-2023 14:27

Muğla'da spor yatırımları hız kesmeden devam ediyor.

Muğla'da spor yatırımları hız kesmeden devam ediyor.

Muğla'da spor yatırımları hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Muğla'daki yatırımlarının son durumları hakkında bilgi verdi.
Mete, "Tüm alanlarda olduğu gibi spor yatırımlarımız da artarak devam edecek" dedi.

Milletvekili Mete Ula, Milas, Köyceğiz, Menteşe ve Marmaris'teki spor yatırımları hakkında;

“Ula ilçe Stadyumunda bulunan doğal çimin sentetik çime dönüştürülmesi, tel örgülerinin yenilenmesi, mevcut 2 katlı soyunma odalarının bakım, onarımları ve 250 seyirci kapasiteli portatif tribün ve aydınlatma işlerinin gerçekleştirildi. İhalenin geçici kabulü yapıldı.

Bu değerli tesis Ula’lı gençlerimize, çocuklarımıza, vatandaşlarımıza ve tüm spor camiamıza hayırlı olsun.”

Mete, Milas ilçesine bağlı Çomakdağ İlköğretim Okuluna, Çukur İlköğretim Okuluna, Selimiye İlköğretim Okuluna, Ören İlköğretim Okuluna, Kısırlar İlköğretim Okuluna, Fesleğen İlköğretim Okuluna, Dereköy İlköğretim Okuluna, Kıyıkışlacık İlköğretim Okuluna, Ağaçhüyük İlköğretim Okuluna yapılmak üzere toplam 10 adet sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası yapım işinin ihalesinin ve yer tesliminin yapıldığını dile getirdi.

Köyceğiz İlçesi’ndeki yatırımlara da değinen Mete, Toparlar Mahallesinde bulunan toprak yüzeyli futbol sahasının doğal çime dönüştürülmesi, çevresine sentetik çim yüzeyli koşu pisti, ikili soyunma odası ve 250 seyirci kapasiteli portatif tribün ve aydınlatma ihalesinin hazırlanarak ihaleye çıktığını ifade etti.

Mete, Menteşe’nin Düğerek Mahallesindeki Düğerek futbol sahasının doğal çiminin modernizasyonu, seyirci WC'si ve dört yerden aydınlatma işinin projesi hazırlanıp ihalesinin yapıldığını aktardı.

Ortaköy Mahallesine 1 adet Çim Hokey Sahası yapılması, 4’lü soyunma odası, 500 seyirci kapasiteli tribün ve aydınlatma yapılması yapım işinin projeleri ve yaklaşık maliyetlerinin ihale için hazırlandığına dikkati çeken Mete, ihale sürecinin devam ettiğini kaydetti.

Mete, Kötekli Mahallesine 1 adet Gençlik Merkezi yapım işi proje ve ihale aşamasında olduğunu vurguladı.

Marmaris'in Bozburun Mahallesinde toprak zemin halinde bulunan Bozburun futbol sahasının modernizasyonu, tel örgülerinin yenilenmesi, mevcut soyunma odalarının bakım onarımlarının ve aydınlatmanın yapılması için projeler hazırlandığına işaret eden Mete, "İhalenin yapım aşaması devam etmekte olup bitme aşamasına gelmiştir. Beldibi Mahallesine Gençlik Merkezinin projesi ve yaklaşık maliyet çalışmaları tamamlanmış olup ek ödenek istenilmiştir.”

Marmaris İlçesi Beldibi Mahallesine Spor Salonunun projesi ve yaklaşık maliyet çalışmaları tamamlanmış olup ihale süreci beklenilmektedir. Tüm alanlarda olduğu gibi spor yatırımlarımız da artarak devam edecek." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin